Fiat 125 Włoch! Z D J Ę C I A !!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
OTO KILKA FOTEK NABYTEGO WŁOSKIEGO FIATA 125 SPECIAL...
...TERAZ KAZDY WIDZI W CO SIE PAKUJE...I ILE ROBOTY MNIE CZEKA....ALE JUZ NIE MOGE DOCZEKAC SIE KONCA!!!....

....NIESMIAŁO CHCE TYLKO ZAUWAZYC ZE FIACIK JEST REWELACYJNY JESLI CHODZI O KOMPLETNOSC!!!...BRAKUJE JEDYNIE ATRAPY!!!...A TAK...TYLKO POPATRZCIE...WSZYSTKIE LISTWY SA NA MIEJSCU...NAWET ZNACZEK 125 JEST...UFFF...PIEKNY.....

.....ufffff

Co z hamulcami? Mam jeszcze chromowane dysze do spryskiwaczy.

gratuluje nabytku i zycze duzo zapalu i cierpiwosci w odrestaurowaniu cudenka

Cytat:
Co z hamulcami? Mam jeszcze chromowane dysze do spryskiwaczy.

....wiesz...narazie to musze go przywiesc z Poznania....rozebrac...i zacząc bawic sie w "ekspertyze"...co, ile, jak długo, czego szukac, co wyrzucic co regenerowac....klasyczne kilka tygodni przygotowan do remontu....

ale jak najbardziej hamulce mnie interesuja.....jaka cena)))

witaj Kuba
myślałem ze dłużej będziesz zbierał plony...
Co do fiacika to jak na swoje lata to bardzo ładny egzemplarz... jesli tak mozna to nazwać Niektóre elementy blacharaskie ( te co widac na zdjeciach ) nie sa tak zerzarte...niektore MRy wygladaja gorzej i jeżdzą.
Napewno czeka cie duzo pracy i pieniedzy..ale napewno warto.
Jaka ostateczna jest ostateczna cena fiacika ?
Jesli potrzebujesz jakies czesci to pisz, moze sie cos znajdzie. Mam np. przedni zderzak bez kłów na handel - stan idealny.

PS W Krakowie stoi fiat 125 juz z szerszymi wlotami na tylnim slupku, ale ma taka sama tylnia klape ( z tym chromowym paseczkiem ) i taki sam tylni pas ze znaczkiem...Z przodu natomiast ma juz okragłe lampy. Były takie modele ? czy to jakis przeszczep.... ?

eeeeeeeeeeeeeennnnnnnnoooooooooooooo nie widze zdjęć tylko małe kwadraciki, helpppp, ja tez kce zobaczyc..............

Oj, czeka Cie sporo blararki. Zwroc ywage na zderzaki- przedni jest orginalny (ma taki profil jak MRowski ale nie ma dziur i gumy, zamniast tego sa kly) tylny jest zas polski. Pozatym klapy maja na srodku przetloczenie, taki garb. To koniecznie musi zostac orginalne, bo rzuca sie w oczy. pozatym polski fiat 125p mial bardziej zaokraglone przejscie z narozy maski w plaska blache, we wlochu jest to bardziej pod skosem. Tylne blotniki mysle ze bedzie si9e dalo zaadaptowac polskie, tylko w prawym bedziesz musial przespawac korytko pod wlew. Lustra reflektorow da sie zregenerowac (W SZCEZCINIE KOSZTUJE TO OKOLO ^) ZL OD REFLEKTORA) wiec jesli nei sa potluczone to tu masz problem z glowy. z silnikiem moze byc ciekawie, bo to jest pewnie jednostka na tlokach 80mm, a takich orginalnych raczej nei dostaniesz, pozostaje wiec tulejowanie albo dopasowanie od czegos. I jescze jedno, takie autko musi byc zrobione na full orginal, zadnych tyningow, lotek, nalepek, plastikow czy innej radosnej twprczosci, mam nadzieje, ze zdajesz sobie z tego sprawe. Pozdrawiam, jakbys czegos potrzebowal- pisz, napewno razem uda sie cos zdzialac

fuck czemu nie widze zdjec???

Cytat:
2003-08-08 23:28:23, Chopper pisze:
fuck czemu nie widze zdjec???

no wlasnie Koniu co jest grane?......

Jezuuu.
Ja tam obejrzałem sobie - poczekja jak minie 60 - 75 sekund od nowej godziny czyli minute po 24.
Fotki są na darmowym serwerze a tam pisze jak byk : "Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu."

I wszystko jasne - za 20 minut na krótką chwile beda fotki - transfer jest malutki więc trzeba mieć szczęście

ja widze...piękne cudo...

fakt...przedni zderzak jest jak MRowski tylko bez przedniej gumowej listwy.

no zajebioza.. ale pracy to czeka cie naprawde sporo!! Zderzak MRowski ale z klami... Ciekawe czy Mrowski9ego nie daloby sie tak pospawac dolozyc kly i wychromowac zeby wygladal na wlocha .....

yes! yes! yes! w koncu zobaczyłem piekne cudo, ale pracy faktucznie duzo, widze ze silnik kompletny do bulu, to dobrze.
ile zapłaciles za niego?

Eeeee, nie jest tak źle jak myślałem. W porównaniu z tym za co ja się zabieram to on jest w stanie dobrym - wiec zastanawiam sie czy ja sie nie rzucam na niemożliwe . No ale troche pracy i przy tym bedzie. Powodzonka, czekam na fotki z postępów w pracy

tylne blotniki pasuja wizualnie od starej lady 1500. do nabycia tanio na ukrainie drzwi tez

Ehm... Qbaletek... pisałem z poprzednim wątku...
W zestawie są:
- zaciski
- tłoczki
- prowadniki zacisków
- gumki
- tarcze Bradi
- klocki Fomar
- sprężyny itp.
WSZYSTKO FABRYCZNIE NOWE.
Kupiłem to wszystko do swojego auta, ale skoro wystąpi wyższa potrzeba, służę uniżenie.
Drzwi do Łady można dostać w dobrym stanie w Czechach na złomie koło Czeskiego Cieszyna przy drodze na Ostrawę.

Cytat:
tylne blotniki pasuja wizualnie od starej lady 1500

Cytat:
Drzwi do Łady

....czy aby napewno te czesci pasuja jako wymienniki??..prosze piszczie mi o wszelkich zamiennikach blacharsko -mechanicznych!...narazie zbieram informacje, dane itp....

dzieki za pomoc!

Pozdr.
Qba

drzwi napewno bo w druga strone ukraincy wkladaja a blotnik to wez i pomierz tylny pas powinien byc jak w 125p klasyku tak jak przedni i przednie blotniki, tylna klapa to tez lada :]
wnetrze tez szukaj w ladach wogole takie fajne podrobki :]

ten 125 bedzie jeszcze znany wpolsce Qba wierze w ciebie i wiernie Ci kibicuje