Kalendarze F&F 2010

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witamy, lada dzień będziemy w posiadaniu naszych kalendarzy klubowych na rok 2010.

Kalendarz podglądowo będzie wyglądał jak na zdjęciu poniżej - zawiera zdjęcia aut klubowy. Każdy miesiąc z innymi zdjęciami.

Cena dla klubowiczów 25zł dla sympatyków naszego klubu 29zł (jest to koszt orientacyjny - jeżeli zbierzemy ok 100zamówień).
Jeżeli są chętni proszę o wpisanie się na listę.

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2010-02-01 11:38:44 ]

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2010-02-08 11:51:13 ]

SZEŚĆ W BARZE

NIEDZIELA - OGŁOSZENIA PARAFIALNE

Negocjacje z drukarnią, w ogóle jej poszukiwania itd. itp., dobiegły końca i w poniedziałek kalendarze klubowe idą się drukować - to dobra wiadomość. Zła jest taka, że niestety jest drożej - ale tylko o kilka zeta. Do rzeczy:

TOWAR:
1. Kalendarze są w formacie A3 - 13 kart (jest tytułowa) styczeń jest na 2011 rok
2. Cena jednostkowa kalendarza wynosi 29 PLN
3. Do ceny należy doliczyć koszt wysyłki - 10 PLN - tu proponuję się dogadać w kilka osób, i odebrać wspólnie pakietem bo będzie taniej - niestety kalendarz z uwagi na swoje gabaryty nie należy ani do najmniejszych ani najlżejszych listów. Oczywiście list polecony piorytet.

WYSYŁKA
1. Pieniążki kasujemy na następującym koncie bankowym:

63 1050 1360 1000 0090 6577 2494
ING O/Sosnowiec
Marcin Pondel
z dopiskiem "KALENDARZ - nick z forum - ile sztuk" np: "kalendarz Furiosus 1 szt. "

2. Po wysłaniu stosownej sumy proszę o podanie na mojego priva adresu do wysyłki kalendarza i jeżeli jest to pakiet to informacji do kogo jeszcze leci kalendarz i ile sztuk było zamawianych. Oczywiście zachęcamy do wysyłek pakietowych bo to taniej i rodzi okazję do spotkań.
3. Wysyłki zostaną zrealizowane bezzwłocznie po odebraniu kalendarzy z drukarni i otrzymaniu przelewu oczywiście.

KLUBOWICZE PROSZĘ O PRZECZYTANIE STOSOWNEGO WĄTKU W ONLY FOR MEMBERS...

Bardzo proszę klubowiczów aby w miarę możliwości zaangażowali się w rozdysponowanie przesyłek w swoich regionach.

Napewno ja przejmę kalendarze dla wszystkich z lublina, napewno Szymon - 130TC weźmie dla chłopaków od siebie z miasta, napewno ktoś w stolicy też będzie brał pakietem, pewnie i ktoś z krakowa, napewno Mar... LICZĘ NA INNYCH OCHOTNIKÓW - bo przesyłka za dychę to nieporozumienie.

w razie jakichkolwiek pytań i niejasności związanych z wysyłką proszę o telefon pod numerem 501 502 358 - tylko proszę o wyrozumiałość - wstaję dość wcześnie rano ale wieczorem po 20:00 mam w zwyczaju "zajmować się" żoną i proszę mi wtedy nie przeszkadzać bo mi relaks zepsujecie

No to tyle co miał proboszcz do powiedzenia - AMEN.
Jak co to pytać

xionc proboszcz ogłasza:

KALENDARZE BĘDĄ DO ODBIORU Z DRUKARNI DO PIATKU - pierwsze listy polecą w sobotę zatem proszę o dokonywanie wpłat na konto klubowe

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2010-02-08 08:05:56 ]

I wszytko jasne - wplacac na konto, pisac do Furiosusa. Lista jest niepotrzebna.

mar125: EDYCJA LIMITOWANA - TYLKO 120szt. !! !! !!

kto pierwszy ten ... będzie miał kalendarz

Furiosus: Panowie powoli wpływa kasa za kalendarze. Ci którzy przelali na konto kasę na przesyłke otrzymają listy indywidualne - lista wysyłkowa ciągle powstaje.
Dla tych którzy chcą zamówić i odebrać w pakiecie mam info. Pakiety idą do:
1. śląsk/zagłebie - mar125
2. stolica - jaqo
3. kraków - bimber, który dzieli się kolportażem z mateuszemc i pavlusem
4. lubelszczyzna - Furiosus

Zamawiajcie - bo kalendarzy naprawdę jest niewiele i dodruku nie będzie

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2010-02-12 21:38:20 ]

Podbijam jak znany nam kolega

Jak widać kalendarze odebrane z drukarni - od jutra rusza wysyłka do osób, które dokonały wpłat na konto i podesłały adresy do wysyłki indywidualnej oraz pakietowej.
Na dzień dzisiejszy do dyspozycji pozostało jeszcze ok 80 kalendarzy.... więc nie muszę chyba mówić, że trzeba się spieszyć...

Wątek chwilowo odblokowuję - ale proszę nie robić za dużo baaganu

Ogólnie to grafik i drukarnia odwalili kawał dobrej roboty i kalendarze wyszły piknie

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2010-02-12 21:40:56 ]

Słowa wielkiego podziękowania należą się Furiosowi i Pwr'owi za wkład w pierwsze w historii klubu kalendarze.
Podziękowania również dla Pat'a za pożyczke

Już nie mogę się doczekać paczki

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2010-02-13 00:44:56 ]

a ile kalendarzy pójdzie do mar'a ? bo ja też bym był chętny na 2 sztuki jak by starczyło

lista wysyłkowa z dzisiaj:

Lublin - w niedzielę na spocie kalendarze dostaną

Stalin
Zbity
Bondi

Kraków - odbiera samogon a przesyłka idzie do:

Bimber
Dommel
Rino
Drag-On
Yapko
Mario-p-127

w ilościach zamówionych

indywidualne:

Krzysztof433
Mały_czewa
Tybek
34
deskjet
adj1985/qbara
Maciek_wk
mauzer
grzeius88
Wariad
gregor125
hemi
rallyfilip

130TC - odbierze od mara125
PUSZYSTY - odbiera od mar125

INFORMACJE DODATKOWE
wszyscy, którzy tu nie zostali wymienieni a przelali kasę niech się nie niepokoją napewno otrzymają kalendarze... poprostu nie mam potwierdzenia, że wpłacili - więc przesyłki otrzymają od mara albo ode mnie - kolejna wysyłka przewidziana na poniedziałek albo może nawet na jutro - zobaczymy

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2010-02-13 15:45:44 ]

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2010-02-13 18:25:15 ]

Od jutra kalendarze opuszczają Lublin i idą w świat. Do Sosnowca i Warszawy - do Krakowa pojechały już wczoraj.
Nadal możecie je zamawiać - pozostało około 70 sztuk. Nadal adresy do wysyłki podawajcie do mnie... ja je będę przetwarzał.

przelałem kasę za 3 sztuki odbiorę od bimbra jeśli się da

na pewno jeden dla mnie, czekam na odp od paru osob i dam znac wieczorem

Doszly dzis do mnie kalendarze sa mega fajne, Panowie,swietna robota

A teraz waidomosc do krakusów, jutro sie spotykam z Czopkiem i zostawiam u niego 3 albo 4 kalendarze, reszta niech pisze do mnie na priv lub dzrwoni 506512500 lub mozemy pod koniec tygodnia zrobic jakis spocik i wtedy kazdy sobie odbierze, tyle ze jak ktos nie przyjedzie fiatem to nie dotanie kalendarza

jesli macie jeszcze to ja tez poproszę przeleję kasę na konto marcina

panowie w krakowie zostalo jeszcze 6 kalendarzy do kupienia

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2010-02-15 17:03:53 ]

Cytat:
2010-02-15 16:35:48, Poochaty pisze:
jesli macie jeszcze to ja tez poproszę przeleję kasę na konto marcina

konto jest klubowe

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

kupowac kupowac bo polecą łby

Właśnie dostałem.
Extra, dzięki
Śliczny.., se człowiek popatrzy na coś ładnego, , ,a nie tak cały czas tylko gołe baby i motory....

eeee, to do Wawy już dotarły?

Cytat:
2010-02-16 09:35:56, pwr79 pisze:
eeee, to do Wawy już dotarły?

gregor dostał indywidualnym listem - i to nie na warszawski adres - paczka do jasia w drodze