Rejstracja na zderzaku Czy na Klapie (126) ---- DORADZCIE MI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od niedawna chodzi mi po glowie przeniesienie rejstracji z klapy na zderzak. Jednak nie jestem pewien jak to bedzie wyglodalo w rzeczewistosci. Wiec postanowilem zrobic tak: Raz z qmplem jak bylismy nad woda odkrecilismy rejstracje i przykleilizmy ja do zderzaka tasmą izolacyjna i zrobilismy zdjecie. Pozniej w domu na komputerze wymazalem stare mocowanie rejstracji i znaczki firmowe. Efekt tego zamiescilem w moim profilu w zdjeciu nr3.

Teraz mam prosbe do was Ja juz nie wiem co mam zrobic Nie chce spartolic mojego maluszka Wypowiedzcie sie na ten temat Czy lepiej zostawic rejstracje w starym miejscu czy wstawic ja w zderzak???Dla porownania macie w profilu takze zdjecie z rejstracja na klapie ( zdjecie nr 1 ) .

fajnie wygląda ta rejestracja na zderzaku , ja chyba tak zrobie

moim skromnym zdaniem rejstracja najlepiej wyglada na klapie. ale... zobacz sobie malca simona on ma fajnie to zrobione. moze sie nie obrazi jak zrobisz podobnie Mialem podobny plan ale zrezygnowalem... Ladna ramka na rejstracje i mona jezdzic do tego dobry lakier i jest gitarra pozdrawiam

Według mnie dejta ma rację jak nie jesteś pewien to rób tak jak ja, mnie się to cholernie podoba, wogóle z całego mojego malca to mi się jego tył podoba . Tu masz fotkę (fotki już trochę nie aktualne ale klapa się nie zmieniła):

[ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2003-09-04 14:02:31 ]

No i wszysko jasne!!

Mi osobiście bardzo podoba sie rejestracja na zderzaku, niestety to dodatkowy punkt do krórego mogą sie przyczepić pyciarze, jeśli na klapie, to fajnie wyglada klapa napłasko i rejestracja na jej dolnym rogu, niestety w profilu simona nie widać klapy wiec nie moge sie wypowiedzieć, może masz fotki?

Cytat:
2003-09-04 14:02:35, Rino125p pisze:
niestety w profilu simona nie widać klapy wiec nie moge sie wypowiedzieć, może masz fotki?

Jak to nie 4 i 5 fotka.

hehe i slowo stalo sie ciałem ...
musze powiedziec że jeszcze nie wiedzialem takiego rozwiazania miejsca na rejestracje i powiem jedno zajebiscie,, tak jak mówilem klapa na płasko tylko ze nie na boku a na środku, pewnie gdyby była na plasko to nie byloby takiego efektu jak pod kontem. Kojazy mi sie to z głośnikami estradowymi wystajacymi z podłogi (taki sam patent)
Zajebiste masz felgi, kiedyś juz takie widzialem ale nie pamietam przy czym, mozesz mnie ościecić?

Wszystko to kwestia gustu. Byle by z samochodu nie zrobic choinki bo do swiat daleko... Mnie osobiscie najbardziej podobaja sie samochody przerobione w delikatny sposob. np. moim zdaniem do malucha nie ma dobrego spoilera na tyl... Wszystko tylko nie choinka

Cytat:
2003-09-04 14:05:47, Simon_126 pisze:
Cytat:
2003-09-04 14:02:35, Rino125p pisze:
niestety w profilu simona nie widać klapy wiec nie moge sie wypowiedzieć, może masz fotki?

Jak to nie 4 i 5 fotka.

Cytat:
. ale... zobacz sobie malca simonaon ma fajnie to zrobione

dejta napisal z malej litery wiec wale do profily simona_pg a tu zonk z tąd ta pomylka...

sorry przeze mnie takie zamieszanie...

Cytat:
2003-09-04 14:15:57, dejta pisze:

Przecież nikt nie został ranny .

A tak przy okazji tego tematu to do zrobienie takiej klapy zainspirowały mnie dwa powody:

1. to Septic tyle, że nie chciałem identycznie dlatego wpuszczenie jest "kanciaste" a wyloty powiększone

2. to to, że nie chciało mi się bawić z robieniem ładnego wycięcia w zderzaku na rejestrację a nawet jakbym chciał kupić to u mnie z takimi wynalazkami jest lipa.

Dodam jeszcze tak od siebie, że jak masz możliwość zdobycia zderzaka takiego jak ma obecnie KosteK to dawaj na zderzak a jak nie to myśl nad klapą.

Pozdrawiam i życzę dobrych pomysłów .

Cytat:
2003-09-04 14:09:36, dejta pisze:
Wszystko to kwestia gustu. Byle by z samochodu nie zrobic choinki bo do swiat daleko... Mnie osobiscie najbardziej podobaja sie samochody przerobione w delikatny sposob. np. moim zdaniem do malucha nie ma dobrego spoilera na tyl... Wszystko tylko nie choinka

Spojlery na tył powinny być zabronione i powinni za nie dowód zabierać

Rino, te fele są od cieniasa

Ja gdybym miał Maluszka zostawiłbym tablicę na orginalnym miejscu. Jeszcze trochę i wszystkie Malce będą miały tablice w zderzaku. Ja pamiętam jak ludzie dawno temu podnosili tablicę rejestracyjną o pół szerokości. Fajnie to wyglądało. Mój Wujas miał tak u siebie =))

mi osobiscie sie podoba rejestracja na tylnej klapie a nie na zderzaku ale wszystkie znaczki i dziurki po nich bym usunol

Cytat:
2003-09-04 14:23:36, Simon_126 pisze:
Cytat:
2003-09-04 14:15:57, dejta pisze:

Przecież nikt nie został ranny .

A tak przy okazji tego tematu to do zrobienie takiej klapy zainspirowały mnie dwa powody:

1. to Septic tyle, że nie chciałem identycznie dlatego wpuszczenie jest "kanciaste" a wyloty powiększone

2. to to, że nie chciało mi się bawić z robieniem ładnego wycięcia w zderzaku na rejestrację a nawet jakbym chciał kupić to u mnie z takimi wynalazkami jest lipa.

Dodam jeszcze tak od siebie, że jak masz możliwość zdobycia zderzaka takiego jak ma obecnie KosteK to dawaj na zderzak a jak nie to myśl nad klapą.

Pozdrawiam i życzę dobrych pomysłów .

mialem taki sam pomysl, zainspirowany 126 by septic, tyle ze u mnie bedzie to w bisie zrobione stad kilka pytan;
duzo zabawy z tym jest? po prostu wycinales katowka i spawales/szpachlowales? Jak to wyglada pod rejestracja?? Gladka blaszka?

Cytat:
duzo zabawy z tym jest? po prostu wycinales katowka i spawales/szpachlowales? Jak to wyglada pod rejestracja?? Gladka blaszka?

Dokładnie tak jak piszesz, jak dorwę znowu aparat to zrobię zdjęcia.