Cena tarcz hamulcowych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy orientujecie sie jaki jest koszt nowych tarcz hamulcowych do Poldka jeszcze bez lukasow ? Nie moge tez odstac reduktora do tylu - czy moze wiecie gdzie cos takiego bedzie w trojmiescie ?

Tarcze kupowałem do lukasa,także Ci nie pomogę.
A w sprawie reduktora to mogę polecić sklep na Działdowskiej w Gdyni.

Wczoraj gadalem z 3LiTrem i mowil o jakiejs hurtowni, w ktorej moze kupic po chyba 45zl/szt.

dzieki

nie ma sprawy

Mi sie wydaje, ze tarcze (stary typ) kupowalem po 25 zl/szt pare miechow temu.

Pozdrawiam
Adamus

za tarcze do DF-a płaciłem 24 złote w pawilonie w Oliwie ul. Grunwaldzka 489 tel. 554 21 48 lub 552 22 67

38 przod. 33 tyl fabryczne

Cytat:
2003-09-03 15:42:44, pagan pisze:
38 przod. 33 tyl fabryczne

Stare hamulce to nie ma znaczenia czy przód czy tył

Cytat:
2003-09-03 13:30:41, KiLeR pisze:
Wczoraj gadalem z 3LiTrem i mowil o jakiejs hurtowni, w ktorej moze kupic po chyba 45zl/szt.

a nie orientujecie sie ile kosztuja jakies dobrej firmy-sportowe tarcze do poldka z lukasem?

ahas janiu. wiec widzisz dlaczego przyjechalem do ciebie na wymiane klockow i tarcz. ludzie! nie serwisujcie samochodow u mnie!!!!

Cytat:
2003-09-03 16:21:05, WhitePower pisze:
Cytat:
2003-09-03 13:30:41, KiLeR pisze:

a nie orientujecie sie ile kosztuja jakies dobrej firmy-sportowe tarcze do poldka z lukasem?

Zapytaj to Auto-Body

Maja tarcze i klocki do poldka firmy EBC

tarcze street & track

co ciekawe sa nawet klocki z serii green stuff

pozdr

tarcze hamulcowe rzemioslo placilem 30 pln za sztuke na warszawskim żeraniu 2 miesiace temu i nie nazekam na nie
pozdrawiam dowciapny

Polecam tarcze marki JURID, które posiadam już od pół roku. Hamowanie w stosunku do tarcz marki Daewoo, nie mówiąc już o rzemiośle jest zdecydowanie lepsze. Ceny dokładnie nie pamiętam ale myślę że nie powinna przekroczyć 50zł za sztukę. Tak więc watro dołożyć te "parę" groszy i czuć się bezpiecznie na drodze.

rzeczywiscie w starych hamulcach chyba nie ma znaczenia czy przod czy tyl. Moj mechanik przelozyl mi te z przodu do tylu bo byly lepsze - tylko wyszlifowane, natomiast do produ poszly nowe. Kurcze wymienialem przewody, dwie tarcze, i kilka inncyh spraw i chyba z z 8 baniek zaplace za wszystko. to juz chyba moja ostatnia inwestycja bo ten samochod mnie zje no ale czego sie spodziewac po 130tys. teraz silnik po remoncie - hamulce I klasa wiec troche sie pojezdzi
W kazdym badz razie zycze wszystkim mniejszych wydatkow

eee, to spoko z tymi wydatkami. mnie czeka inwestycja okolo 5000zyli. czegoz sie nie robi dla ukochanej kobie...ups, samochodu!

WhitePower, ja mam nacinane (lucas) kupowałem na ul Okrzei (na przeciwko pomnika, obok sklepu forda) w Wa-wie, koszt to 150 zł, a tarcze brembo (gładkie) kiedyś były na Marcinkowskiego na przeciw CPN po 250 za szt.

na gieldzie na Żeraniu są tarcze po 15zł/szt

Cytat:
2003-09-03 21:55:57, SPAjK pisze:

tyle, że rzemiosło

Cytat:
2003-09-03 23:54:01, Janio pisze:
Cytat:
2003-09-03 21:55:57, SPAjK pisze:

tyle, że rzemiosło

.... i to pewnie tak zeszlifowane, że zanim się dotrą to trzeba zjechać dwa komplety klocków