Spotkanie organizacyjne dot. rejestracji klubu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Trochę późno o tym piszę ale nie wiedziałem czy wyrobię się w czasie z pewnymi sprawami, i proponuję spotkać się jutro np. na pasie w godz. 17-18 aby dopełnić formalności i podpisać wymagane dokumenty (lista założycieli itp...), spośród nas zostanie wybrany zostanie komitet założycielski (3 osoby) w demokratyczny oczywiście sposób, który będzie uprawniony do rejestracji klubu, wybory władz klubu odbędą sie dopiero po zarejestrowaniu klubu (uzyskaniu wpisu do KRSu). Proszę to poraktować poważnie, bo potem nie będzie możliwości dołączenia do klubu bez obowiązkowego wpisowego i powtórnej rejestracji, Ci co przegapią będą musieli rejestrować się w klubie od nowa. Nie zapomnijcie dowodów osobistych bo będą potrzebne (nr.). Jeśli komuś nie pasuje jutro to proponuję spotkać się w sobotę na KJSie, też na pasie bo tam będzie jedna próba- godz. do uzgodnienia. Jesli ktoś ma jakieś pytania lub nie bedzie mógł się stawić w w/w terminach to proszę o kontakt tu na forum lub najlepiej ma e-mail rallykrakow@o2.pl

aha i od razu zrobimy zrzutkę na rejestrację- na razie jest to 20zł- jak więcej osób się zadeklaruje to oczywiście mniej

no to do jutra Palnik

ok!!

Do zobaczonka

mi będzie cięzko wpaść bo nie wiem czy się wyrobię na 18.00 - postaram się, ale jak mnie nie będzie to sorry. Sobota u mnie też w całości odpada Postaram się jakoś skontaktowac w celu tych podpisów i składki

To ostatecznie proponuje o godz. 17.45 na pasie, a jakby lało to na tym "piętrowym" parkingu w Geancie na pierwszym poziomie Spotkanie powinno potrwać z godzinę. (Rekinek jakoś sie stykniemy)

Kurde - jutro pewnie nie wróce z roboty wcześniej niz dziś czyli ok 23.00. Ale mogę w sobotę wysłac Konrada zkasą na pas (KJS) Moze tak byc???przepraszam ale taki jest żywot ....
Pozdr
Paweł

kurde zamotalem sie jutro to znczy chodzi ci o dzis...czekaj czekaj nino to powinienem byc

kurcze macie refleks

z wielkim żalem musze poinformowac ze niestety mie bede mógł bo bede sie znęcał nad poldziem co do soboty to też niewiem czy nie bede pracował za kierownika jeżeli nie to postaram sie dotrzec na pas

Panowie kasa kasą ale jak do poniedziałku nie będę miał Waszych podpisów i nr. dowodów osob. to dla Was dupa zbita, pisałem już dlaczego.

Cytat:
2003-09-11 13:20:47, Konrad_P pisze:
Panowie kasa kasą ale jak do poniedziałku nie będę miał Waszych podpisów i nr. dowodów osob. to dla Was dupa zbita, pisałem już dlaczego.

Problem z tym ze jestem w pracy do 20,bede w sobote na kjsie.

Chętnie bym dołączył, tylko nie mam dowodu osobistego . Postaram się wpaść dzisiaj lub w sobotę na pas.

Zjawię się w sobotę na pasie ..

OK to czekam na resztę z Was jeszcze w sobotę na KJSie (na pasie), harmonogram będe miał jutro, więc jutro napiszę o której. Przypominam - potrzebuję nr. dowodów osobistych

Ok. W takim razie dołączę za pół roku, jeśli będzie to możliwe.

Cytat:
2003-09-12 07:00:55, Meehow_K pisze:
Ok. W takim razie dołączę za pół roku, jeśli będzie to możliwe.

jeśli możesz to przyjedz jutro to porozmawiamy.

BĘDE NA PASIE PRZED GODZINĄ 14.00 (wtedy jest próba) i jak coś czekam 1,5 godzinki

Zabawne , w ksjie nie startuję ale solidarnie z jedną z załóg złapałem kapcia na pasie lotniska
Za to Weisman pykał zdjecia .