MotoNews.pl

Maluch z neonami, itd...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kolega mnie prosił więc zamieszczam wyraźcie swoją opinię. Aha teraz jeszcze jest trochę zmieniony bo doszła koncówka 85mm i szeroki zderzaczek na tył ale to się niebawem zaktualizuje fotki. Zapraszam do wypowiedzenia się...

[ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2003-09-04 21:50:28 ]

i stroboskop skierwoany przed samochod

no dobra nabijam sie

neony moga byc ja jednak preferuje bardziej 'sportowy' tuning

a jesli chodzi o koncowki to albo podwojna taka jak w wupexie st ale ja bym chcial taka ladna czarna (bez skojarzen ) albo piekna koncowka ala silnik odrzutowy czyli strumka

powiedzcie mi ile takie neony na spod kosztuja bo mi sie to sakrucko podoba heh

neony - nie
końcówka - nie jak już to jakistłumiczek sport.
kierownica też nie bardzo
ale za to kibelek z pasami lux
halogeny też ok.
szyby -ok

to chyba na Tyle oglnie spoczko, mogłes jeszcze fotke tyłu zrobić

auto ma brzydki kolor ... kubełek i pasy wspaniałe. halogeny ujdą. reszta mi się nie podoba. szczególnie kierwonica i neony pod spód TEGO TYPU. jakoś wykonanie mnie nie bawi.

auto ma brzydki kolor ... kubełek i pasy wspaniałe. halogeny ujdą. reszta mi się nie podoba. szczególnie kierwonica i neony pod spód TEGO TYPU. jakoś wykonanie mnie nie bawi.

Mi sie kolorek podoba w sumie ładny maluszek a neony to trzeba by w nocy zobaczyć ale chyba raczej nie pasuja

racja niepasuja te neony przynajmnie temu maluszkowi bo niejest zrobiony na taki styl takie moje zdanie

neony zajebiste jeszcze tylko jakiejś remizy brakuje w poblizu lub imprezy w stylu dożynek

Pomieszanie dwuch calkiem ruznych stylow. Nia pasuja neony do malczana przygotowanego z wygladu na kjs

Neonom i diodom mowie nie.

Kubel ok.

No w sumie co do koloru to taki zwykly zielony groszek Szczerze to neony sucks!!!! Rzeczywiscie jet to pomieszanie roznych stylow. Kubelek + neony = Niebardzo... Ale ogolnie widac ze facet dba o autko i to mi sie podoba

Ja mam diody Uv w moim malcu i kazdmeu si epodoba.co prawda mamtylko 3 ale wszystkim sie podoba......

jezeli chodzi o diody i neony to JESTEM NA NIE

A ja jestem na tak.....nie mam malacza do kjsow tylko do wlasnej przyjemnosci....jak siedze z panienka w aucie wieczorem i sobie wlacze uv to jest milo....pozatym fajnie to wyglada w kompletnej ciemnosci - ot taki jasnoniebieskie wnetrze....podsiwetlenie raczje nie bo to nie ferrari.....

Ja w sfoim bobie podświetliłem spód auta na czerwono ale nie neonami jak to wszyscy robiom tylko lampami przeciwmgielnymi efekt ten sam a koszty minimalne 6 lamp 30zł ,nie zapomniałem o klamkach tam powędrowały po dwie diody na klamke a na masce pojawiły sie świecące spryskiwacze , wszystko to ma osobne włączniki więc policja sie nie czepia a w nocy wyrózniam sie z tłumu ......jeśli ktoś mówi że to przesada to ma prawo mi sie to podoba