Może jakieś mini spotkanie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nudy... nic nie słychać... Na forum nudy, w niedzielę chyba faktycznie poświecacie czas rodzinie Ja próbowałem walczyć w pracy ze swoją WWW ale kicha! WP zrobiła jakieś zmiany i... poddałem się!
No więc tak sobie pomyślałem że fajnie by było się spotkać... ale tylko tyle napiszę.... nie zabieram więcej glosu, nie podejmuję się organizacji, tylko czekam... (nauczyłem się po ostaniej porażce )

Wiec jest nas juz 2 z Krakowa...moze wreszcie sie cos tu uda zorganizowac, nawet gdy beda 3 osoby to przyjade. Moze 6 lub 7 wrzesien. Miejsce to samo co poprzednio... M1. Co Ty na to Plump?

Spoko, mam wolne więc mogę bez problemu

PS. też myślę że będzie fajnie nawet w 3 osoby bo jak spotkałem się z Piotrkiem W. w sprawie anteny niby to i tak mi było szkoda, ze to w godzinach pracy i muszę wracać Fajnie jest zawsze pooglądąć sprzety, pogadać itp

... przesunę pościka do góry

Umowmy sie wstepnie na 6 wrzesnia na 12. Hm? Jak Ty bys byl, to i ja przyjade. Przez ten tydzien jeszcze bedziemy w kontakcie.

Spoko Nie wiem co na to moja ukochana... ale w końcu kiedyś odwołałem się ze zlotu właśnie dla niej więc chyba nie ma wyjścia

Witajcie!
Niestety bardo długo nie miałem czasu na tę stronę zmieniałem pracę itp..
Jeśli nie macie nic przeciwko to chętnie się z Wami spotkam.
Może da się namówić np Jadźwina...???
Nie zrażajcie się, że czasem nie ma odzewu, ale sami wiecie, że czasem nie da się robić tylko tego co się chce...
Gdybyście ustalili jakiś termin napewno postaram się przyjechać.
Też mi zależy żeby ruszyć wkońcu tymi Krakusami i okolicą.
Mam jednak prośbę o informację również na telefon (600075643), bo niestety trochę jestem zalatany i mogę przeoczyć termin
Pozdrawiam, Darek.

Choć do Krakowa mam ok. 160 km, to przecież mam czym jechać (2.0)
Jeśli praca mi pozwoli to będę na 99%. Ja byłbym za niedzielą godz 12.
Plump, ja też miło wspominam te 5 minut, podczas których dopięliśmy transakcji i zaprezentowaliśmy nasze życiowe dorobki . Jeszcze jedno jak macie, żony dziewczyny, kochanki to weźcie je ze sobą. Ja zabiorę swoje Maleństwo.

Ja tez wpadne

Jadzwin

PROSZE O TERMIN ZA TYDZIEN
sobota 06-09-2003
vs.
niedziela 07-09-2003

sobota, niedziela - mnie wszystko jedno. Jak chcecie niech będzie
(choc ja bym wolał sobotę jednak )

Proszę pamietajcie, żeby do mnie potem zadzwonić jeśli nic nie ustalimy do tej niedzieli - bo przez następny tydzień nie mam dostępu do kompa!!!

(nr telefonu w dziale: Asistance)

No ludziska kto jeszcze się zjawi?

(przesunę wątek do góry)

Proszę, wyślijcie mi jakiegoś sms-ka odnośnie waszych ustaleń co do miejsca, daty i godziny spotkania
Bo dziś jestem ostatni raz - tydzień wolnego więc tydzień bez internetu
Pozdrawiam

Cytat:
2003-08-31 20:12:41, plump pisze:
Proszę, wyślijcie mi jakiegoś sms-ka odnośnie waszych ustaleń co do miejsca, daty i godziny spotkania
Bo dziś jestem ostatni raz - tydzień wolnego więc tydzień bez internetu
Pozdrawiam

Koniec pieprzenia Panowie
Sobota 12:00 stare lotnisko niedaleko os Dywizjonu 303
PASUJE???

Oki 12 - lotnisko! Będę...

Pozdarwiam

Wprawdzie wybierałem si edo mechanika ale też będe!
W końcu praktycznie tam mieszkam

Sprawdze gdzie to dokladnie jest i bede 12:00 w sobote.
rjsunset
Do zobaczyska!!

No i co? Miało być o 12!!!!!!!!!! Ale jesteście paskudy!!!!
Łeeeeeeeeee!!! O nie!

No dobra... jakoś top przeżyłem! Niech żałują Ci co ich nie było W dodatku Jadźwin przestawił mi zapłon i będzie mi autko chodziło lepiej (ja się bałem tego zrobić trochę...)

Pa!

Z tego co ja widzialem to i tak autko Ci bardzo dobrze chodzi....Jakies pol na moze 3/4 autka za Jadzwinem na pasie startowym, zreszta przeciez to nie 2.0 - pomijam modyfikacje Jadzwina