[S]fiat 126p 1998rok pierwszy właściciel stan bdb

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam fiata 126p , rocznik 1998 ,pierwsza rejstracja 1999, pierwszy właściciel , przebieg orginalny 89900 km , auto od 2004roku serwisowane przezemnie i Mar125 -sporo nowych części , od 2 lat prawie nie uzywany (6000km), nowy tłumik i akumulator , nie zniszczone wnętrze , od nowości pokrowce , zabezpieczenie na skrzyni biegów , opony lato/zima , radio + głośniki , !! po 2 miesiącach stania odpalił od pierwszego , 3/4 baku paliwa !!

Auto stoi w Katowicach niedaleko A4
OC do 2011.01.19 (w czerwcu trzeba opłacić druga rate wysokości 121zł
przegląd do 2010.06.02 - zapłace i podjadę zrobić , w dowodzie nie ma więcej miejsca na pieczątki więc będzie na kartce ze stacji diagnostycznej - auto przechodzi przegląd bez problemu nie ma luzów w zawieszeniu , ma sprawne amorki , generalnie jest OK , kilka niewielkich purchli na spodach drzwi , pasie przodu i prawym błotniku .

cena powiedzmy 1300 do negocjacji , teściowa chce się pozbyć auta bo ma już nowe , mi przypadła przyjemność sprzedaży

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2010-05-24 21:41:33 ]

up , nikt nie chce sprawnego pierda?

jak na eleganta to nawet sie trzyma. wypucowales go niezle

daj jakieś info na priv coby się dogadać gdzie go można obejrzeć itd.

auto stoi na paderewie w katowicach .
picowany nie był , bo nie mam czasu na zabawe z pierdem
tel 507 018 532
jak nie odbieram to oddzwaniam

up

dam Ci za niego 700 pln

bo mi pierd zalega na parkingu a chcę kupić kolejne auto - niestety puki się lamuch nie sprzeda chuj z tego
RATUNKU

link do aukcji pod spodem

przegląd zrobiony , oddam za 1000

Ty Blady myśl nad moją propozycja

przywlekłem drugi komplet opon do malucha , dokładam nową linke ręcznego i cały karton części nowych i używanych , + nową przednią szybe .

jakies chuje pierdolone jebane cioty z paderewy włamały się dziś do malucha...
ukradli 4 opony , zjebali zamek , potłukli nową szybę która leżała na kanapie ...

mimo to auto się dziś sprzedało , mam nadzieje że będzie dobrze służyć nowemu włascicielowi
oblewam

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2010-06-16 21:03:42 ]