| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MAGNUM 125 Reda | 2003-09-07 21:28:23 w końcu dobrałem sie do skanera, który jednak nie posiadał sterowników do XP. jednak po wielu bojach udało mi się go jakoś uruchomić , niestety z takim sobie skutkiem.w kazdym razie zapraszam do mojego profilu.
jak widac auto jest w remoncie, szkoda że nie mam kasy aby wstawic go na warsztat i od razu zrobić całość.grzebię przy autku kiedy mam tylko trochę wiecej wolnego czasu. tył i progi są już zrobione(widać) a dzisiaj też trochę pogrzebałem, ustawiłem zawory, już nie klekocą- mam nadzieje że juz bede miał z tym spokój, zdjołem przedni zderzak i przy okazji wstawiłem dwie łatki pod przednimi nadkolami. teraz zostało jeszcze wymienić podszybie przednie i pospawac kilka pęknięć na przedniej ściance.jak to zrobię to pozostanie jeszcze zrobić pełną konserwację- podwozie, nadkola i profile zamknięte. tyle przed zimą. a po zimie zacznę wymieniać drzwi i maski no i wtedy już tylko lakierowanie P.S. obok stoi maluszek SIMONA -jak mogłem nie wspomnieć [ wiadomość edytowana przez: magnum dnia 2003-09-07 21:30:46 ] |
MAGNUM 125 Reda | 2003-09-07 21:52:13 no napiszcie tu coś zapomniałem napisac że od spodu autko wygląda super, sam sie zdziwiłem. podłoga czysta, a na podłuznicach szczególnie z tyłu- widac miejsca łaczeń poszczególnych elementów podłużnicy, a skoro podstawy dobre to jest szansa że coś z tego autka zrobię heh |
Wojto Fiat 126 p / VW Garbus Stockholm / Szwecja | 2003-09-07 21:58:00 ja tam sie na dużych fiaciorach nie znam - tak samo jak i na małych, ale jest fajny, hmmmm ciekawy jestem kiedy te fotki były robione - czy to jest parking przy operze lesnej? |
Chopper F&F Wolny Słuchacz :) VW Passat Combi Krakow | 2003-09-07 22:32:19 Jak narazie niewiele mozna powiedziec widac ze troche roboty juz w niego wlozyles ale ze wiele cie jeszcze czeka.POwodzenia w dalszej pracy! |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-09-08 00:03:58 Nie Rino, magnum pod blokiem tego raczej nierobi Kolego magnum widze że DUŻE I ŃIEBIESKIE, a nie MAŁE I CZERWONE |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-09-08 08:04:52 No co tu dużo mówić..czeka cię dużo pracy. Jak narazie wygląda jak seryjny kant, który jest remontowany, czyli tak jak mój tylko trochę mam wiecej dodatków. Pomaluj na jakis kolor felgi, nie pod kolor nadwozia. Ważne że spód cały, podłużnice są podłoga czyli dobra baza na odremontowanie fiacika. Jakie plany po remoncie ?!
pozdrawiam |
MAGNUM 125 Reda | 2003-09-09 23:57:22 Wojto , fotki są z opery lesnej spotkałem sie tam raz z Szymonem.
a autko jest robione na warsztacie gdzie pracuję.dogadałem sie z synem szefa i jeśli mam czas to mogę zostac w sobotę po pracy i czasami nawet w niedziele jeśłi on akurat gdzies nie wyjeźdza, moze mi otworzyć warsztat a ja go zamykam i odwoże mu klucze.już tak dwa razy zrobiłem.w ostatnia niedzielę byłem włąsnei drugi raz. pojechałem z ojcem żeby pozbyć się klekotania zaworów. właśnie, Szymon, było to co podejrzewałem.na dzwigienkach klawiatury byly odkształcenia- wygładziłem to szlifierką z tarczą listkową a jeśli chodzi o plany po remoncie..hmm najpierw trzeba zrobic ten remont.w miare napływania kasy bedę coś robił. jak juz pisałem ostatnim etapem będzie wymiana drzwi i wtedy lakierowanie.a co do felg to tez mi sie podobają , ale dzisiaj byłem zmuszony założyc zapas z bagażnika(motylek) i stwierdziłem ze wyglada jeszcze lepiej |