MotoNews.pl
5 Spotkanie w krakowie, soboto godzina 13, lotnisko Czyzyny (24375/0) - NT

Spotkanie w krakowie, soboto godzina 13, lotnisko Czyzyny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Jak w temacie....
Spotkanie sie odbedzie w najblizsza sobote 6.09.2003 na lotnisku na Czyzynach (np. hipermarketu Geant, wjazd od dzialek)
W razie klopotow prosze dzwonic
604 617 183

Pozdr
Jadzwin

Cześć! Dałeś znac Plump'owi. Jak pamiętam to prosił o sms.
Jak sobota to sobota, zrobię wszystko co w mojej mocy

Oj niestety, jak mogłam zapomnieć. W sobotę obchodzę rocznicę ślubu. Przyjdą do nas goście - bliska rodzina, a co żonka by powiedziała...

Hm...a to 1 godz pozniej... niz planowano... Mam nadzieje, ze czesc nie przyjedzie na 12 i zobaczy, ze nikogo niet i pojedzie doma...

Do zobaczenia!

Tak jak pisalem, wybieram sie do mechanika, ale powinienem zdazyc!

CZY KTOS MOZE BEDZI EMIAL DO ODSPRZEDANIA KSIAZKE O ESPERAKU? Bo jeszcze nie nabylem.

Od strony Dywizjonu 303 (np kolo gorki) , czy akademikow PK?
Istotne o tyle abysmy nie musieli sie szukac... stare lotnisko wcale nie jest male

Cytat:
2003-09-02 14:14:59, Jadzwin pisze:
Witam,

Jak w temacie....
Spotkanie sie odbedzie w najblizsza sobote 6.09.2003 na lotnisku na Czyzynach (np. hipermarketu Geant, wjazd od dzialek)
W razie klopotow prosze dzwonic
604 617 183

Pozdr
Jadzwin

Wlasnie wlasnie..niektorzy nie bywaja w tych terenach tak czesto jak street racers . Ja sprawdze na mapie. Ale przy okazji dla klubowiczow spoza Krakowa moze jakies wskazowki jak dojechac...(w podtekscie prośba do Jadźwina)

Janow - ksiazke mozna kupic w Ksiegarni na Rynku 50 zl, lub kolo Elefanta w Ksiegarni Naukowej za 48,50 zl.

To do zobaczenia Panowie

Jadźwin, jeśli możesz to wstaw jakiś dokładniejszy opis dojazdu, bo ja nie znam tych ulic po nazwach, a ludziska nie wiedzą dokładnie jak dojechać.

W SKRAJNEJ SYTUACJI przybijcie pod sklep "Geant" i ktoś was zgarnie jak dacie znać, że tak wolicie.
Co prawda stojąc właśnie plecami do Marketu i parku wodnego pewnie po drugiej stronie ulicy nas zobaczycie...

To ile osób będzie ?

Dajcie znac wieczorem ile będzie osób, postaram się przyjechac.
Wieczorem nie będę w necie to zadzwońta lub przyślijcie sesemesa.
0603244098

Z calym szacunkiem, ale czy aby nie wprowadzamy zamieszania?

Mieszkam w poblizu ponad 25 lat i jakos sie zgubilem... vis a vis Geant'a sa jakies łąki i to ogrodzone...
Ja myslalem o fragmencie lotniska po lewej stronie po zjezdzie z na skrzyzowaniu w dol z ul. Bora-Komorowskiego.

Cytat:

W SKRAJNEJ SYTUACJI przybijcie pod sklep "Geant" i ktoś was zgarnie jak dacie znać, że tak wolicie.
Co prawda stojąc właśnie plecami do Marketu i parku wodnego pewnie po drugiej stronie ulicy nas zobaczycie...

I mysle, ze o to miejsce wlasnie chodzi.
Godz 13 - do zobaczenia

Cytat:
2003-09-05 14:01:54, Janow pisze:
Z calym szacunkiem, ale czy aby nie wprowadzamy zamieszania?

Mieszkam w poblizu ponad 25 lat i jakos sie zgubilem... vis a vis Geant'a sa jakies łąki i to ogrodzone...
Ja myslalem o fragmencie lotniska po lewej stronie po zjezdzie z na skrzyzowaniu w dol z ul. Bora-Komorowskiego.

Cytat:

Nie wprowadzamy zamieszania dokładnie tak jak zrozumiałeś za tym ogrodzeniem jest druga część lotniska i o to miejsce właśnie chodzi.

...i juz pos spotkaniu - mozna powiedziec, ze (chyba) pierwszym spotkaniu klubowiczow w Krakowie. Przyjechalo nas 4.
Jadzwin w swoim mozna powiedziec bolidzie 2.0 115 lub 116 KM - (nie chce sie pomylic) Mialem okazje sie z nim przejechac. Na prawde niezly rajdowiec, a samochod tez pierwsza klasa.
Darek - mswalcza - najladniejszy bialy Espero ze spojlerem, Plump ze swoim najmlodszym Espero oraz ja.
Niestety nie mielismy aparatow, ale wrazenia byly . Jadzwin wywinal kilka kolowrotkow, bylo troche wyscigow miedzy nami (tzn procz mnie) ale tez np. z Fiatem Brava 1.2 80KM, ktory nie mial szans zbytnio z Jadzwinem.
Zauwazylem teraz dopiero jak rozne sa silniki 1.5 od 1.8 i 2.0. Niestety na niekorzysc 1.5, ktory duzo wolniej sie rozkreca, ale za to wchodzi na wyzsze obroty i ciagnie. 1.8 i 2.0 maja bardziej basowe brzmienie i rozpedzaja autko juz do 3 , 3.5 tys obrotow.
Tak mniej wiecej dla porownania. Na tej samej trasie mozna rozpedzic 1,8 lub 2,0 do 90km/h a 1,5 tylko do 80km/h - przy jeszcze lekkim zapasie. (w ogole mozna jeszcze bardziej np. wg Jadzwina do 120km/h na pasie lotniska)
Na tych wybojach zobaczylem, ze Espero nie jest jednak az tak delikatnym autkiem jak sadzilem, przynajmniej przy jezdzie Jadzwina samochod wcale sie nie rozklekotuje - wbrew moim wczesniejszym przemysleniom.

Ciesze sie, ze osobiscie poznalem Was i czekam nastepnego spotkania. Naprawde klubowicze to rowni goscie. . Nastepnym razem moze bedzie nas wiecej...

Acha to byle lotnisko to serio trudno znalezc, wiec jesli bedzie ktos z poza Krakowa to bedziemy musieli sie umawiac w jakims innym miejscu lub dac mapke do netu jak trafic

trzymajcie sie i milego tygodnia

RJsunset - Robert

115-116 koni ?

tak nie pomylilem sie - porozmawiaj z Jadzwinem
115 -116 KM

Ha Ha!

Rzeczywiście było spoko!!
Juz kiedyś stwierdziłem że klubowicze to całkiem spoko goście!
A na lotnisko w życiu bym nie trafił, gdyby nie Jadźwin!
No i co wiecej? Jak przyjechał rjsunset z "brygadą" to jak mafia i to jeszcze klonów - koledzy grali turniej w kosza koło Reala i wszyscy mieli takie same koszulki. a na dodatek to jeszcze każdy z 1,9m wzrostu
Tak więc spotkaliśmy się, poździeraliśmy gumy a ja zdobyłem upragnioną naklejkę klubu (dzięki! )
Mam nadzieję, ze to będzie stały skąłd na zloty w Krakowie a do tego dojdzie wielu innych!! Panowie, naprawdę trzeba się bardzie zorganizować!
Hej!

Pierwszy mecz wygrany 16:3, za to drugi przegrany 8:16. Jesli jutro wygramy to przechodzimy dalej...
pozdrowienia

Kurde dopiero dzisiaj wróciłem z urlopu i niestety nie mogłem wziąć udziału ... ale następnym razem mam nadzieje uczestniczyć ..
Autko Jadzwina nie jest napewno rozklekotane ( czasem je mijam po drodze ) ale zużywa podobno dużo wachaczy
Pozdrawiam