Zlot Moto-Legendy PRL 5-6 czerwiec 2010

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Auto Moto Klub Tarnowski serdecznie zaprasza w dniach 5-6 czerwca 2010 r. na 1.Ogólnopolski Zlot Pojazdów "Moto Legendy PRL", która odbędzie się w Tarnowie, w ramach Dni Tarnowa "Zdarzenia 2010".

Impreza, na którą zapraszamy posiadaczy wszystkich pojazdów:

- wyprodukowanych w Polsce w epoce PRL oraz w dawnych KDL
(trabanty, wołgi, łady, dacie itp.)

Wszyscy uczestnicy Zlotu, którzy wyrażą chęć bedą mogli jednocześnie wystartować w 3 SuperOesie Tarnowskim, który od dwóch juz lat stał się stałym punktem Dni Tarnowa. Zawody tę odbędą się na jednej z głównych ulic Tarnowa: dwupasmowej ulicy Starodąbrowskiej. W regulaminie SuperOes'u planujemy utworzenie specjalnych klas markowych dla Syren, Warszaw, Fiatów 126p i 125p. Warunkiem utworzenia tych klas jest minimum 5 samochodów, które muszą spełniać wymogi techniczne dopuszczenia do ruchu drogowego oraz posiadać ubezpieczenie OC i NW. Planujemy także prezentacje samochodów na Tarnowskim Rynku. Oczekujemy na wstępne zgłoszenia chęci uczestnictwa wraz ze zdjęciem samochodu, oraz wszelkie sugestie i pomysły co do formuły Zlotu pod adresem motolegendyprl@gmail.com

Czy prawie rasowa rajdówka wchodzi w gre? Zdjęcia w moim profilu.
pozdrawiam!!!!

do kogo to pytanie?

Do Ciebie!!!! A co zle skierowane?

ja tylko przekleilem to ze strony organizatorow. napisz na maila podanego w opisie

No ja juz szykuje jakies zdrewniale opony zeby efektownie przywalic podczas superoesu

yapko, pierwsza szykana jest dla Ciebie ;p

każdy może przyjechać każdym autem na superoes!

natomiast na sam zlot tylko to co sie kwalifikuje.. ale można zaparkować z boku ;p

TVN Turbo tez bedzie...wiec jest szansa, że pojawią sie ciekawe auta

To kto się wybiera?

ja towarzysko

Mój 127 ma w dowodzie napisane 127p, czyli chyba bym się załapał? Chociaż silnik nie taki jak w oryginale...
Muszę pomyśleć, czy dałbym radę w tym terminie.

proszę się zgłaszać do klasy FSO :

http://www.amktarnow.com/index.php?function=show_all&no=351

do wygrania akumulator !

wiesz może coś na temat trasy ???

Wybiera sie ktoś z Krakowa ????

trasa taka sama jak co roku : równy szeroki asfalt

Cytat:
2010-05-24 22:35:12, bimber1 pisze:
wiesz może coś na temat trasy ??? Wybiera sie ktoś z Krakowa ????

5:50 aaallle uuurwal!!

3zer jest zapisany i Ja, Pavlus moze wpadnie na relikty PRLu...

zgłoszenie poszlo

Cytat:
2010-05-24 22:49:51, yapko pisze:
5:50 aaallle uuurwal!! 3zer jest zapisany i Ja, Pavlus moze wpadnie na relikty PRLu...

1:10- ta subaryna skacze na tym nawrocie bardziej jak mój parch na hipolach

pereira będziesz jechał z Poddębic?

p.s. ale w tym białym kancie niezły rzeźnik steruje

[ wiadomość edytowana przez: Tybek dnia 2010-05-25 13:29:47 ]

Tybek, chyba jednak nie pojadę...
Samochód z zewnątrz wygląda już nieźle, ale w środku- prawdziwa obora W tym tygodniu zalatany jestem, i nie zdążę nic przy nim zrobić.

Wcielo niektore zgloszenia (3zer) i chlopaki prosza o przeslanie ponownie:

komunikat

mojego zgloszenia nie ma wogole na liscie :/ wyslalem jeszcze raz, mam nadzieje ze sie zalapie.