25.07 Fiat Fabryka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Krótka piłka Fiat poszukuje na imprezy family day 25 samochodów Fiat 126 do wystawienia na terenie fabryki.

Wymagania Fiata:
Samochód musi być zadbany.

Do poniedziałku 28.06 do 8.00 rano muszę mieć na emailu:
zdjęcie samochodu
dane osobiste; Imię Nazwisko ilość łączna osób w samochodzie.
nr rejestracyjny
skąd przyjeżdżasz
club
numer tel.

I deklaracja że na 100% przyjedzie w.w osoba dnia 25.07 na Family Day.

Z wybranymi osobami skontaktuje się ja.

fiat126.club.polska@interia.eu

Otrzymuje informacje że są jakieś problemy z emailem, proszę najlepiej dwa emaile wysłać, jeden na w.w adres a drugi na adi.wolf@vp.pl

Wolfik odezwij sie do mnie na gg 4510880 jak masz chwilke

Rejestracja uczestników jest przedłużona. Proszę nie zwlekać na ostatnią chwilę, bo trzeba identyfikatory wyrobić.

a co Fiat proponuje w zamian za wystawienie autka??

Cytat:
2010-07-01 10:01:27, Termit pisze:
a co Fiat proponuje w zamian za wystawienie autka??

Uścisk prezesa :p

Wyżywienie jest w tym. Jakieś gadżety też mamy dostać- okaże się w praniu. Jest to w sumie dla nas zrobione a nie dla Fiata. Miał być międzynarodowy zlot maluchów w fabryce Fiata, na 10-lecie zakończenia produkcji, ale nie wypaliło. Więc tu taki substytut, dla nas, dla małej grupy ludzi. Kto nie był w fabryce, zwiedzi sobie fabrykę, a przy okazji spotka się z znajomymi.

Ale jak ktoś myśli że jeszcze dostanie jakaś kase za to że przyjedzie, to jest w błędzie.

Takie imprezy to mozna powiedzieć jest wolontariat, kto już kiedyś wystawiał samochód w tym dniu, wie że można spotkać wiele ludzi co pracowali w fabryce za czasów produkcji malucha i otrzymać gratisowo dawkę historii, informacji o fiacie 126 i jego produkcji.

[ wiadomość edytowana przez: WOLF_ADI dnia 2010-07-01 11:40:14 ]

Wg mnie trochę dziwne. Ludzie przyjadą pod fabrykę zrobić reklamę dla Fiata... jakie to świetne auta robią, tyle czasu jeżdżą i ząb czasu ich omija. Tak z ciekawości co będzie gdy: ktoś się zadeklaruje, że będzie na 100% i jednak nie będzie w stanie sie pojawić, bo coś mu wypadnie?

Cytat:
2010-07-01 11:53:18, pwr79 pisze:
Wg mnie trochę dziwne. Ludzie przyjadą pod fabrykę zrobić reklamę dla Fiata... jakie to świetne auta robią, tyle czasu jeżdżą i ząb czasu ich omija. Tak z ciekawości co będzie gdy: ktoś się zadeklaruje, że będzie na 100% i jednak nie będzie w stanie sie pojawić, bo coś mu wypadnie?

Niestety też tak myslałem, 10miesięcy walki z fiatem wykazało że fabryka Fiata rządzi się swoimi prawami. Warszawa o dziwo zawsze była za pomysłem zlotu itd ( dzięki jednej osobie z warszawy walczącej z własną firmą udało się chociaż to załatwić) A tak Fabryka w Tychy zawsze stwarzała - ludzie starej daty- po blokowali cały plan dużego zlotu. Nic się nie stanie jak ktoś nie przyjedzie, ja nastawiłem kark i wziąłem cała odpowiedzialność na siebie. Ludzie marudzą że nic sie nie dzieje, żadne spotkania zloty, to jest chwila w której może coś się dziać.

Ale jak to w polsce jest wiecej gadania niż roboty.

[ wiadomość edytowana przez: WOLF_ADI dnia 2010-07-01 12:25:02 ]

To zapraszamy na zlot F&F do Kielc. Tam będzie można pooglądać fiaty różnej maści. Na torze "w akcji" oraz auta użytkowane w "normalnych warunkach" Po co robić darmową reklamę dla Fiata, który w Tychach zajeżdża pracujących tam ludzi. Robi piknik pracowniczy na który ściąga "gratis" osoby, które mają pasję... mogli by się zreflektować przynajmniej czymś w stylu darmowe przeglądy etc. Coś czym zaszczepili by jeszcze większego bakcyla pasjonatom ich marki.

Pozdrawiam i zapraszam na Kielce

Cytat:
2010-07-01 11:39:26, WOLF_ADI pisze:
Ale jak ktoś myśli że jeszcze dostanie jakaś kase za to że przyjedzie, to jest w błędzie. Takie imprezy to mozna powiedzieć jest wolontariat, kto już kiedyś wystawiał samochód w tym dniu, wie że można spotkać wiele ludzi co pracowali w fabryce za czasów produkcji malucha i otrzymać gratisowo dawkę historii, informacji o fiacie 126 i jego produkcji.

Czyli szukanie frajerów, którzy pomogą w promocji. Nie wierze, że nikt później nie użyje np. zdjęć z tego spotkania w jakiś materiałach promocyjnych.

Cytat:
Czyli szukanie frajerów

nie chciałem nazywać tego po imieniu niestety tak to wygląda...

Cytat:
2010-07-01 12:45:41, jose pisze:
Czyli szukanie frajerów, którzy pomogą w promocji. Nie wierze, że nikt później nie użyje np. zdjęć z tego spotkania w jakiś materiałach promocyjnych.

Oni w cale nie szukają samochodów do promocji. W sumie to możemy my skorzystać na promocji klubów, informując ludzi o istnieniu klubów. Jak również osoby co mają firmy zajmujące się przeróbkami samochodów maja jednorazową możliwość zareklamowania swojej firmy.

Fiatowi w tychach zwisa czy przyjedziemy czy nie, ale dla nas to powinno być ważne, bo powinniśmy pokazać że jako pasjonaci potrafimy się zorganizować i przyjechać. Pomoże to na pewno przetrzeć szlaki dla dalszej współpracy a tym samym nie zamknie współpracy z innymi pasjonatami innych typów Fiatów. Bo jak się sparzą na nas to z innymi już wcale nie będą chcieli rozmawiać.

A więc mniej marudzenia a więcej czynów. Załatwiałem to dla ludzi a nie dla Fiata.

Cytat:
2010-07-01 15:52:38, WOLF_ADI pisze:
Oni w cale nie szukają samochodów do promocji. W sumie to możemy my skorzystać na promocji klubów, informując ludzi o istnieniu klubów. Jak również osoby co mają firmy zajmujące się przeróbkami samochodów maja jednorazową możliwość zareklamowania swojej firmy. Fiatowi w tychach zwisa czy przyjedziemy czy nie, ale dla nas to powinno być ważne, bo powinniśmy pokazać że jako pasjonaci potrafimy się zorganizować i przyjechać. Pomoże to na pewno przetrzeć szlaki dla dalszej współpracy a tym samym nie zamknie współpracy z innymi pasjonatami innych typów Fiatów. Bo jak się sparzą na nas to z innymi już wcale nie będą chcieli rozmawiać. A więc mniej marudzenia a więcej czynów. Załatwiałem to dla ludzi a nie dla Fiata.

Za kilka dni zamykam listę.

ja od pana, który nas po fabryce w tychach uslyszalem, że zeby kupić 500kę Abarth w wersji S (najmocniejszą) trzeba mieć licencję kierowcy rajdowego/wyścigowego....myślę, że dodawać nie muszę, że pan chwalił się ile to on w tej fabryce nie przepracował i wogóle...

Najmocniejsza 500ką nie jest esses.
Więc co trzeba miec aby jezdzic 500 Tributo Ferrari??Możelicencja na F15??

a do takiej 500 trzeba chyba być przeszkolonym przez NASA

Cytat:
2010-07-09 09:05:47, 4xtrim pisze:
Najmocniejsza 500ką nie jest esses.

esseesse

500 ze znaczkiem Ferrari dostaniesz jako auto zastępcze jak oddasz ferrarke do serwisu.

Nic wasze wypowiedzi nie wnoszą do tematu.