| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
michals24 DEADSOUL Opel omega B 2,5 TD Rzeszów | 2010-07-29 21:47:23 No u mnie od kiedy pamiętam idealne 90 ani mniej ani więcej |
Nelson LOB NET MEMBER Omega A&B Wrocław | 2010-08-02 18:22:56 OTSA to bardzo dobra turecka firma. Jakościowo nie odbiega od oryginału. Polecam |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2010-08-03 14:11:33
Sądzę, że jednak odbiega. Temat wałkowany przeze mnie i kolegę. W moim przypadku jedno wisco tej firmy nie załączało się w ogóle a drugie (po wymianie gwarancyjnej pierwszego), trzymało cały czas. U kolegi też trzymało na sztywno. Sprawę zamknął Behr. |
michals24 DEADSOUL Opel omega B 2,5 TD Rzeszów | 2010-08-03 21:28:59 W poprzedniej omedze wisco właśnie tak słabo chodziło i dało się zatrzymać nawet ręką. No i pewnego dnia na trasie zaczął łapać temperaturę- padło i to tak nagle- zero sprzęgania. Ledwo wrócłem. W obecnej omedze jak silnik już złapie 90 stopni a na zewnątrz jest ciepło (powyżej 20 stopni) to wisca bałbym się patykiem zatrzymać a przy większych zewnętrznych temperaturach to aż huczy taki ma pęd wentylator. Ja bym wymienił i to w miarę szybko- bo jest problem jak padnie na trasie i to spory bo nie ma za bardzo jak go zblokować żeby wentylator się choć trochę się kręcił. |
michals24 DEADSOUL Opel omega B 2,5 TD Rzeszów | 2010-08-06 22:07:22 O widzisz a ja sie zastanawiałem po cholere te 2 wentylatory myślałem że tylko do klimy bo jak wyłącze klime to jeszcze nie zdarzyło się by coś chodziło i chłodziło po wyłaczeniu silnika- dziś temp. na zewnątrz była około 31,5 stopni i specjalnie patrzyłem na temperature silnika - prosta bez górek - poniżej 90 stopnia (89,8 na oko-), stromy i do tego szybki podjazd plus serpentyny 90,5 stopnia. |