/K/ pozycjoner ASB

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W drodze kupna nabędę pozycjoner do r6 , w dobrej kondycji. (nie przetarte ścieżki i styki w całości) Nr części: stary 96017194, nowy 96017619.

Bardzo pilnie kupie pozycjoner ASB do MV6,
rok prod.grudzien '95.

erwin nie ma znaczenia z jakiej B/C kazdy jest taki sam.
Czemu potrzebujesz ?Probowales czyscic?

Cytat:
2010-07-29 20:48:30, SENATOR pisze:
erwin nie ma znaczenia z jakiej B/C kazdy jest taki sam. Czemu potrzebujesz ?Probowales czyscic?

Wymontowałem pozycjoner,rozkraeciłem go,a tam zonk-olej sie z niego wylał i nie tylko Wyczysciłem,zamontowałem i dalej d...
Sprawdzałem juz wszystko i zostaje mi tylko,ze pozycjoner sie uwalił.
Dzwoniłem do magików od skrzyn i stwierdzili,ze jak sie z niego wylało to na 100% do kosza.
Marios podesle mi zdrowy to sie okaże czy to własnie to
Jako ciekawostke dodam,ze w serwisie w Niemczech za pozycjoner życzą sobie 350 ojro ,a z wymianą 570
Pop... ich.

[ wiadomość edytowana przez: erwinomega dnia 2010-07-30 20:22:19 ]

to rozbierz raz jeszcze Umyj i posprawdzaj przewodnosc pomiedzy pinami we wtyczce a sciezkami na plytce drukowanej.Wazne by sprawdzac do konca druku.
Wszystkie piny z wyjatkiem jednego maja swoj odpowiednik na plytce A ten jeden inny bedzie gledzil na 2 zadrukowaniach.
Pozatym sprawdz czy aby grzebyk na ramieniu nie jest upalony no i przyda sie jego podgiecie.
A na koniec pytanie czy wiesz jak go ustawic na aucie?

Cytat:
2010-07-30 20:40:45, SENATOR pisze:
... A na koniec pytanie czy wiesz jak go ustawic na aucie?

Ogólnie to co napisałes jest chyba dla mnie troche za bardzo skomplikowane
Wydaje mi sie ,ze dobrze go ustawiłem.Jest cos na co trzeba szczególnie zwracac uwagę?

no ustawia sie go na N tak by wiertlo 3 mm weszlo w wyciecie obudowy pozycjonera i ramienia z jego wnetrza(moze to dziwnie brzmi ale jak popatrzysz na niego to widac)Oraz tak by auto odpalalo na P i N

Cytat:
2010-07-30 21:01:09, SENATOR pisze:
Oraz tak by auto odpalalo na P i N

Z tym odpalaniem to tak juz zostanie,czy tylko chwilowo ma tak byc?

na zawsze