Jaki kubeł?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siedze w necie i kminię, co z tymi kubłami. Są jakieś rozmiary, tzn - kawał chłopa ze mnie i nie chcę kupić czegoś w czym nie będę mógł oddychać. Co tu kupic w rozsądnej cenie, aby ładnie trzymało i nie zmuszało mnie do rzeźby wielkiej z szynami?

Z drugiej srony szelki jakieś... Normalnie z tyłu to się montuje do klatki, ale jak sie nie ma klaty, to do czego?

Cytat:
Z drugiej srony szelki jakieś... Normalnie z tyłu to się montuje do klatki, ale jak sie nie ma klaty, to do czego?

Ja masz już wymontowaną kanapę z tyłu, to powinieneś widziec otowry do mocowania pasów(mogą być zaślepione gumowymi spinkami).

Ile tam tej tuszy macie? Włosy na głowie wycieracie o podsufitkę?

Zaraz tuszy.... mam 187 cm i 110 kg...
I jak ktos napisze, że dlatego mi Fiat zamula, to sie zdenerwuję hihihihihi

Dlatego Ci fiat zamula.

http://bimarco.pl/
http://fotele-speed.pl/
Masz podane wymiary, dobierzesz cos pod siebie.

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2010-07-22 13:48:51 ]

Jakoś te speed bardziej mi podchodzą i mają rozmiar XL ))

Wsadzenie kubła do fiata to już rzeźba

Cytat:
2010-07-22 14:51:32, pwr79 pisze:
Wsadzenie kubła do fiata to już rzeźba

Wiesz, ale to jakoś mi poprawi samopoczucie, że może sie uratuje, jak gdzieś przywale

Za niski i bez dekla.

Cytat:
Wiesz, ale to jakoś mi poprawi samopoczucie, że może sie uratuje, jak gdzieś przywale

To klatkę pakuj kubeł to raczej, żeby ogarniać lepiej auto podczas szybkiej jazdy. Nie wgniatasz pasażera w drzwi przy lewych ciasnych

[ wiadomość edytowana przez: pwr79 dnia 2010-07-22 15:35:54 ]

Cytat:
2010-07-22 13:17:15, lestad pisze:
Zaraz tuszy.... mam 187 cm i 110 kg...

po pierwsze ... ZMNIEJSZ MASĘ

Cytat:
2010-07-22 15:35:04, pwr79 pisze:
To klatkę pakuj kubeł to raczej, żeby ogarniać lepiej auto podczas szybkiej jazdy. Nie wgniatasz pasażera w drzwi przy lewych ciasnych [ wiadomość edytowana przez: pwr79 dnia 2010-07-22 15:35:54 ]

Za dużo wagi dojdzie... W połączeniu z moją masą - znów na kołach będzie o 20 KM mniej

Przy tym wzroscie i tej wadze (szerokosci ) proponuje Experta, bo Cobra bedzie za plytka, a Dakar za waski. A w razie czego to moge miec taki fotel w dowolnej kolorystyce w nizszej cenie niz bezposrednio u producenta. Wszyscy, ktorzy do tej pory zakupili u nei fotele sa zadowoleni. Wiecej info na priv.