MotoNews.pl
3 [BR/K] Skrzynia kłowa 6 sterowana linkami (249697/53) - NT

[BR/K] Skrzynia kłowa 6 sterowana linkami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Prośba mojego znajomego. Poszukuje skrzynki kłowej 6-biegowej koniecznie sterowanej linkami. Proszę o propozycje z jakiego auta a najlepiej już oferty. Dzięki i pozdrawiam.

Latwiej bedzie jak napiszesz do jakiego samochodu ma byc ta skrzynka.

5 biegowa z evo 7-9 - 14000 pln nowa

Przeciez napisal, ze ma byc 6b!

napisał, że ma być koniecznie linkami sterowana
kłowy 6speed będzie ciężko dorwać, może z Civica by się coś znalazło. Wszystko zależy też jakim budżetem dysponujecie, bo tanie to raczej nie będzie. Rozglądnijcie się za skrzyniami z nowego Civica, aczkolwiek nie wiem czy one z 6biegowymi kłówkami były homologowaane, bo jak nie to też będzie ciężko. Jak wrócę do domu to postaram się coś namierzyć.

A z sc/cc? 6tki były na pewno w tych autach. Chodzi o to żeby pogodzić silnik ze Swifta właśnie z taką skrzynką. Ma to potem jeździć w górach. Ten kumpel ma prawie zrobioną kłówkę do Swifta ale jeszcze nie złożona i nieułożyskowana.

PS: o budżet bym się nie martwił

6tka była napewno w punto 1.1

to quaife, napewno cos pod to robia

Damian?

P.S. Napewno do Swifta mogę załątwić krótkie przełożenia ale niestety synchronizowane, oraz szpery torsenowskie i płytkowe, tylko, że to do wersji z silnikiem 1.6 i tej edycji co była też Liana, więc pewnie nowsza od tej co potrzebujecie. Jeśli chodzi o Civica to tak jak pisałem kłówka jest ale Nkowa 5 biegowa :/

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2010-08-06 13:03:01 ]

Skoro o budżet bym sie nie martwił:
Sekwencja może być?

Z Quaifa jedzie już thorsen ale to pod motor z Kawasaki bo płytkowa się nie sprawdziła i auto pływało po drodze jak nie wiem.

7800 ojro za gołą skrzynkę? To chyba lepiej kupić z miśka

Cena nie w ojro, a w funtach wiec jeszcze lepiej

Poza tym to nie ma być sekwencja tylko zwykły H-układ tyle że z kłowymi kołami.

Cytat:
2010-08-06 09:54:39, DAWCY pisze:
Ten kumpel ma prawie zrobioną kłówkę do Swifta ale jeszcze nie złożona i nieułożyskowana. PS: o budżet bym się nie martwił

Więc nie aklualne??

Cytat:
2010-08-08 03:16:34, 4xtrim pisze:
Więc nie aklualne??

O co Ci kaman?