Witam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam. nie bijcie mnie, nie mam Espero, ale chcę mieć i proszę o pomoc

czesc . kobiet tu nie bijemy witamy serdecznie jeno kwiatami ew. butelkami szampanu ew. czegos mocniejszego lub jeszcze mocniejszego

ja nic sprytnego nie powiem. na www.espero.of.pl masz odnosnik w menu 'ogloszenia', przegladaj ogloszenia w prasie i w serwisach motoryzacyjnych np. interii (dzieki niej kupilem moj samochodzik), warto zaznaczyc ze espera jesli juz sa do kupienia w ogloszeniu to ogloszenie w mig oka staje sie nieaktualne.

radze takze skorzystac z wyszukiwarki na dole forum i poszukac podobnych tematow jak Twoj, pisalismy tam gdzie i jak zerknac esperowi czy jest warty kupna - bron boze nie kupuj zlomu od jakiegos pana zenka ktory przewozil esperem kartofle (bo samochod pojemny i nie ma co ukrywac ), trzymal go na kwasnych deszczach i NIE PIELEGNOWAL.

a espero jest jak kobieta...

czesc - espero fajna sprawa. jesli potrzebujesz rady daj znac. a najlepiej wpadnij na zlot.

upssss, głupio mi ale zaszło małe nieporozumienie. Jestem FACETEM(żonatym) a siostra to moje pseudo. sorry że cię rozczarowałem(ale mojej żonce to odpowiada)

upssss, głupio mi ale zaszło małe nieporozumienie. Jestem FACETEM(żonatym) a siostra to moje pseudo. sorry że cię rozczarowałem(ale mojej żonce to odpowiada)

Witaj.

No to beka z tym nickiem

pseudo mylące to fakt. pytanko do Zoltara: jak osiągi autka, spalanie?

cycuszki rewelka, (to zdjątko jakiejś klubowiczki?)

Cytat:
2003-09-09 20:34:37, siostra pisze:
pseudo mylące to fakt. pytanko do Zoltara: jak osiągi autka, spalanie?

Osiagi przeciętne. Ale lepiej mieć 2.0 niż 1.5. Więcej mocy zostanie po zagazowaniu

Spalanie - Na trasie, jazda dosyć nierówna, wychodzi około 10 litrów gazu. Miasto około 12

Klubowiczka jest z Gdańska

Mój Boże, najbliższy urlop spędzę (z żoną oczywiście) nad PIĘKNYM polskim morzem

Rzeczywiscie najlepiej kupic wersje 2.0

Chociazby ze wzgledu na podstawowa wersje wyposazenia jaka byla montowana z tym silnikiem...

a dupa, i tak kazdy powie ze najlepsza jest wersja z silnikiem x.x... przy czym w 99,9% owy pacjent bedzie mial wersje wlasnie z takim silnikiem hehe.

prawda jest taka ze 'sprzeczka o wyzszosc' bedzie trwala nieublaganie w 1.8/2.0 wiecej mocy, w 1.5 nowszy silnik pieknie wkrecajacy sie na wyzsze obroty.

w ogole mogles jeszcze troche zachowac tajemnice ze jestes facetem, tak to wyszedlem na jednego napalonego

Cytat:
2003-09-09 21:34:30, KeyJey pisze:
Rzeczywiscie najlepiej kupic wersje 2.0
Chociazby ze wzgledu na podstawowa wersje wyposazenia jaka byla montowana z tym silnikiem...

?? ABS+welur (ale tego nie jestem pewien) - to jedyne "podstawowe" wyposażenie.

Cytat:
2003-09-09 20:50:13, siostra pisze:
Mój Boże, najbliższy urlop spędzę (z żoną oczywiście) nad PIĘKNYM polskim morzem

JAKIM?!!?? Pięknym