Dalekie zloty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no i jeszcze 2 sprawy. 1 szkoda ze nikt nie ma duzych zlotow grupy slaskiej-bardzo chetnie bym sie do was wybral, a mysle ze i inni by pojechali. sprawa 2 - moze ktos kto ma troche zdolnosci plastycznych wymysli jakas nalepke klubowa-fajnie by bylo miec takowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ja tylko na chwileczke.

nalepka klubowa istnieje, po szczegoly zapraszamy na strone klubowa espero.of.pl, projektowal ja bodajze Lukasz Gajer i jesli chcesz, moge podeslac Ci jej plik co bys mogl wyslac do np. ploter.pl i sobie wydrukowac.

Jeżeli chodzi o zlot na Śląsku, to chyba jest to do zorganizowania
Tylu nowych "czcicieli" Espero przybyło, że chyba czas się poznać, a ci, którzy się już znają, z przyjemnością znowu się spotkają
Jestem za

Witam panowie ja też byłbym za jakimś zlocikiem.
Może się ugadamy na jakiś dzień i spotkamy się w naszym "stałym" miejscu

Tak jak Lego jestem za zlotem! Na ślunsk się z checią przejade ....pofffydrujemy troche

No to ustalmy jakiś termin i zlatujmy się
Ja proponuję sobotę lub niedzielę, bo jednak większość w te dni ma wolne

Termin : może 13-14 lub 20-21 wrzesaień ?
Miejsce : parking za lotniskiem Muchowiec - a może ktoś zna inne, lepsze miejsce ?

Jak najbardziej jestem za....
Z tą różnicą że 21 odpada....
Wtedy będę chrzcił małego

Cosik słabiutki odzew w temacie !
Tylko 4 osoby ze Ślunska mają fedrować z Tomkiem M i Lego
Z takim urobkiem wiele nie zwojujemy
Więc ponawiam apel zainicjowany przez Lego - spotkajmy się

HenBas - nawet mnie nie denerwuj 13-14 znów jestem na "wygnaniu" trzeci zlocik by mnie ominął ??????
To już lepiej poczekajcie do tego 20 czy 21 to (może) będę
Zegary byśmy porównali może sprzęgło bym sprawdził a tak lipa.......

Grzegorz, to tylko wstępna próba ustalenia terminu
Jestem za tym, żeby było nas jak najwiecej

W zwiazku z tym, proszę Klubowiczów i Sympatyków o wspólne ustalenie terminu II-go Śląskiego Zlotu

Mnie pasuje właściwie każdy weekend, najwyżej zmienie plany