MotoNews.pl

Regulacja sprzęgła

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie mam pytanie,troche po grzebałem po forum ale jednoznacznej odpowiedzi nie dostałem. Chodzi o to czy jest regulacja sprzęgła w 2.0 16v rocznik 97'?

Napij sie zywca. A po drugie przeczutaj regulamin a po trzecie jest hydralik wiec nie ma zadnej regulacji.

Po pierwsze mam lepsze zajęcia niż czytanie regulaminu,po drugie wiem nie ten dział po trzecie wystarczyło chyba napisać że nie ma regulacji i już po temacie,i po czwarte czasami odnoszę wrażenie że to forum nie jest po to żeby pomagać tylko żeby najpierw zmieszać z błotem osoby które czego nie wiedzą a dopiero z łaską napisanie odpowiedzi. Ale dzięki za info.
P.S. gdybym się Żywca napił to dopiero byłby młyn z tematami,działami itp

Cytat:
2010-08-31 15:37:17, cart pisze:
Po pierwsze mam lepsze zajęcia niż czytanie regulaminu,po drugie wiem nie ten dział po trzecie wystarczyło chyba napisać że nie ma regulacji i już po temacie,i po czwarte czasami odnoszę wrażenie że to forum nie jest po to żeby pomagać tylko żeby najpierw zmieszać z błotem osoby które czego nie wiedzą a dopiero z łaską napisanie odpowiedzi. Ale dzięki za info. P.S. gdybym się Żywca napił to dopiero byłby młyn z tematami,działami itp

dlatego, że po pierwsze to masz po czwarte

przyjmij, że my też mamy lepsze zajęcia

Cytat:
2010-08-31 15:37:17, cart pisze:
Po pierwsze mam lepsze zajęcia niż czytanie regulaminu,po drugie wiem nie ten dział po trzecie wystarczyło chyba napisać że nie ma regulacji i już po temacie,i po czwarte czasami odnoszę wrażenie że to forum nie jest po to żeby pomagać tylko żeby najpierw zmieszać z błotem osoby które czego nie wiedzą a dopiero z łaską napisanie odpowiedzi. Ale dzięki za info. P.S. gdybym się Żywca napił to dopiero byłby młyn z tematami,działami itp

Jakbyś zauwazył to nic obrazliwego nie napisałem
My tutaj pomagamy i najczesciej usłyszysz konkretna odpowiedz potwierdzona praktyka a nie teoria...