Nasze fury i prasa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ponizej sesja Omesi Czarnego w GT

Oraz niezwykle cenna rada udzielona przez redaktora GT. Grunt to specjalista

[ wiadomość edytowana przez: dramar dnia 2003-09-20 11:31:49 ]

hehheheh..... nie żebym wywyższał 3.0 SE i SEJ ale tam budzik był wyskalowany do 280
Nie ma co, fura czarnego to unikat, laik nawet nie skapnie się pewnie co to za marka

znalazłem na niemieckim odpowiedniku Allegro firmę specjalizującą sie sprzedarzą silników od Lotusa

Dowolna ilość w cenie 100 euro za sztukę + wszystkie komponenty adaptacyje, by łatwiej dopasować nowy silniczek do dowolnej wersii omesi A lub B/C Senatora Astry Kadzia Zafiry itp itd. Wszystkie silniczki z papierami, dowóz i montaż gratis. Przebiegi jednostek max 5000 km (ledwie dotarte). Do zestawu gratis dokładają manualną 6-cio biegową skrzynię.

Żyć nie umierać

chyba muszę zadzwonić do Czarnego - może się zainteresuje

to to jest lepsze... ebay

a to jeszcze lepsze

te końcówki rury wydechowej to jest to!!!

idę dzisiaj do sąsiada z piłką i utnę mu kawałek rynny. swoich rynienek nie ruszam bo mam plastikowe

tylko ze tamta jest jeszcze do kupienia
pozdr.

a to jest gadżet na który już zbieram kaskę do świnki
i może wreszcie szanowne grono LOB będzie miało w swoich szeregach BETYJĘ 3,0 TURBO

Cytat:
a to jest gadżet na który już zbieram kaskę do świnki
i może wreszcie szanowne grono LOB będzie miało w swoich szeregach BETYJĘ 3,0 TURBO

Moment obrotowy ponad 400Nm, panowie ja nie wiem jak tym ruszyć spod świateł na seryjnym obuwiu, chyba się nie da... Kapeć spalony jak nic
Trzeba wsadzić conajmniej 235 na szerokość

Ps. serce się kraje jak patrzę na ten cudowny czerwony napis 3.0 24v , chlip chlip

a to wersja hard !!!!! , tamto to było soft

ciekawe jak tym by się ruszało?

Jaki tam hard...

Tu jest hard

Oma B 587Hp. 799Nm

uff, to nasze autka mają przestarzałe niskowydajne rozruszniczki ( mam na myśli wszystkie 6-cio cylindrówki ) a o 4 garkowcach nie wspomnę

a pomarzyć dobra rzecz

Całe szczęście, że takie omesie nie będą na zlocie.

Gdzie ja bym się ukrył z moją seryjną "niedopieszczoną" ?

Pewnie niechcąc nabawić się kompleksów musiałbym zostać w domu !!!

350 konikow i spalanie 14.5 l100 to jest dopiero cos

I kody diagnostyczne

Motronic

GM Multec

tu tu
i tu

[ wiadomość edytowana przez: dramar dnia 2003-09-21 11:48:00 ]

o i znowu gul mi lata

kurde, a ja tu się męcze z moim seryjnym silniczkiem ,

Cytat:
kurde, a ja tu się męcze z moim seryjnym silniczkiem ,

Mega3, czy Twój silniczek też jest trzymany w ryzach przez 4-stopniówkę? Bo po oznaczeniu SEJ tak wnoszę...
Ehhh... chciałbym pojeździć Omą A 3.0 SE z manualem....
Zresztą teraz to i tak zapomniałem co to za radość przepalać wywar w 6 garnkach, ehhhh

A to co pokazujecie na tych opisach, to normalnie kopara opada. Te turbinki to normalnie miód!!!!

I hartkor max - specjalnie dla Piotra