[S] Kubły Bimarco C, Pasy Schroth, Silnik 126p (na 555)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Mam do sprzedania:

2 kubły Bimarco Model C

1. Czarny, stan bdb, malutkie rozdarcie widoczne na zdjęciu. Zdaje się, że wydmuszka jest trochę krzywa, ale tak było od zakupu i można to wyregulować na mocowaniu.

Cena 300zł

2. Czerwony z wymienionym tyłem na czarny, reszta farbowana na czarno, bez rozdarć.

Cena 250zł

Oba fotele z mocowaniami. Mocowania porządne i sztywne wykonane z profili aluminiowych, a nie jak badziew oferowany przez producenta (z cienkiej blachy).
Mocowania pasują do Malucha i w nim jeździły, ale po usunięciu szyn. Robiłem je do rajdówki, więc są nieuchylne (można przerobić).
Czarny ma mocowanie dwuczęściowe z możliwością regulacji kąta i wysokości, farbowany ma niskie, stałe mocowanie (dla pilota).

3. Pasy szelkowe Schroth, 3 punktowe, fioletowe, z elektrycznymi napinaczami. Zadbane, bez przeszłości wypadkowej.

Foto wkrótce.

Cena 300zł - komplet

4. Silnik do rajdowego parcha:

Głowica: -3mm na miedzi, obrobione kanały
Zamach: 3,1Kg (od Radosnego)
Wałek: Kałuża 555
Gaźnik: skorygowana gardziel, zaostrzony dyfuzor,
emulsja F-8
powietrze 190
gł. paliwowa 120
Dolot: wiadomo - puszka bez dna
Wydech: Made in Garage jak widać
Olej: Castrol RS

Budowa szerzej opisana tutaj Link
Silnik stoi już dość długo, bo miał wejść do nowej budy, ale się już na to nie zanosi więc puszczam. W momencie wyjęcia z budy miał ok 3k przebiegu. Nie mam czasu na rozgrzebywanie, więc sprzedaję całość, za mniej niż cena wałka i zamachu, czyli:

400zł

Odbiór najlepiej osobisty z uwagi na gabaryty i masę.
Jestem otwarty na propozycje.

Kontakt:
- PW
- GG: 2567921
- e-mail: adamp.myslowice@interia.pl

Pozdrawiam

Silnik zarezerwowany do końca przyszłego tygodnia.

Mój zamach.Kiedy to było...Mam nadzieję że byłeś z niego zadowolony Pozdrawiam...

Silnik sprzedany, reszta aktualna.

@_radosny_: byłem ;]