[126]Jak działa pług montowany na f126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ma ktoś doświadczenia co do plugu montowanego na f126p

Jak to sie sprawuje?
czy warto takie cudo polełnic?

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2009-12-10 10:09:48 ]
[ powód edycji: [126] ]

do czego to potrzebujesz?? tzn co i ile bedziesz odsniezal??

długi podjazd (kostka brukowa), parking pod sklepem (szuter), dlugi podjazd (czesc asfalt czesc trawnik)

przy normalnej ilosci sniegu powinien dac rade lancuch zalozysz i smignie.

tez bym sie zastanowil nad odsniezarka spalinowa na allegro od 1000 mozna kupic w castoramie za 1400 juz taka dosc konkretna.

sam mam wplanach wyrzezbic pluga do 4x4 tyle ze do odsniezania mam wiecej bo kolo 6km polnej drogi i to jeszcze kawalek pod grape

masz tu kilka fotek moze ktoras doda ci inspiracji

i jeszcze jaki filmik
klik 1

klik 2

klik 3

jak chcsz sobie obejrzc osobiscie to na ulicy wąwozowej (urzad pracy) stoi malczan z takim plugiem, jak zagadasz do ludzi z ochrony to powinni Ci powidziec jak sie to spisuje

u mnie nawet stoi do sprzedania maluszek z pługiem zamontowany jakbyś chciał to moge ci dać namiary na niego

jaka cena dawaj namiar

przed cmentarzem w Dabrowie górniczej po lewej stronie jadać od exposilezji DG ul stasica

Cytat:
2009-12-07 02:49:21, Wariad pisze:
przed cmentarzem w Dabrowie górniczej po lewej stronie jadać od exposilezji DG ul stasica

chyba starocmentarna ? ceny tam raczej wysokie.

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

no no... starocmentarna znana z cen i uśmiercenia kilku fajnych aut po nieudanej próbie sprzedania ich za zbyt wygórowaną cene

sorki mój błąd bo dalej tam się zaczyna stasica

Wariad ale dales dupy staszica zaczyna sie troszke dalej a odnosnie cen i usmiercania samochodow to oszczedzmy sobie czasu i nerwow na wypowiedzi

byłem i się pytałem o cene jak dlamnie to astronomiczna jest 1125zł jak ktroś hętny to puźniej wkleje foto

Czy ktoś wie jak zapatruje się policja na takie pługi do osobówek na drogach publicznych?

u mnie na osiedlu gość mam nowego transita, całą zimę latał z pługiem w rozmowie powiedział ze pług świateł nie może zasłaniać i ze mu sie doczepili ze nie ma oświetlonego pługu to obrysówki 2 zamontował na narożnikach i było już w porządku