Wow 11 dni temu minał rok od kiedy mamy nowy klub

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie nawwet nie wiedziałem...
jestem w szoku klub w nowej formie trwa już od 375 dni !!
ja jestem bardzo zadowolony i szczęśliwy

hehe a jakie wy macie zdanie na temat upływającego czasu i zmian ?

Ćwikus jeszcze raz ci dziękuje za wpółprace
Nasz klub zrzesza obecnie 118 aktywnych klubowiczów oraz 52 sympatyków to też niezłe liczby

Jestem zdania, że obecna sytuacja klubu jest ok.

Forum działa w miarę przyjemnie - ostatnimi czasy nasiliły się błędy "proxy serwer". Ale nie jest to też b. częste.

Mówiąc krótko jestem zadowolony

forum i klub jest

GRATULACJE , wszystko jest rewela, byle tak dalej ak dalej

Ja bym podziekował Ćwikus-owi za prace......bo z tego co widać po aktualizacjach odwala on całą robote

dla Takiego Klubu praca i tworzenie www to naprawde sama przyjemnosc i slodycz, tym bardziej juz udzial na forum Klubu...

Podziwiam zapał! Naprawde

Też kiedyś tak miałem ....ale mi przeszło podobnie jak lasombrze...

ps.......A N I E M Ó W I Ł E M

no nie przeginaj TOmek tez swoje robie tylko ze nie robie tego tak czesto poniewaz po pierwsze miałem wakacje intetresujace i pracowite, po drugie miałem egzaminy a po trzecie od jakiego czasu mam remont mieszkania

wiem ze zaraz powiesz ze sie wykrecam ale pamietaj hmmm kto to wszystko zaczal i kto dalej stoi na posterunku i nie wykreca sie od odpowiezialnosci i roboty

ps. chwalac stan obecny nie zapomnij kto byl przeciwny zmianom

Cytat:
2003-09-10 22:57:31, Tomek-Mydlowski pisze:
Też kiedyś tak miałem ....ale mi przeszło podobnie jak

Krytyka bezpodstawna nie jest zaliczana do konstruktywnych... a innych krytyk, niz konstruktywnych nie zaliczam w moim prywatnym rankingu do zawsze racjonalizujacych . Krotko mowiac - nie zgodze sie . Lasombra nadal robi swoje, tyle tez, ze sie juz do tego przyzwyczailiscie. Do mnie tez sie przyzwyczaicie...

nie przeciwny zmianom ..... tylko przeciwny rozbijaniu klubu..... i robienia z nas prawie organizacji...z legitkami, kartami, opłatami itd itd

ale zostało po staremu wiec jest git.

Klub żyje spotami

Tomku, zajrzyj czasem na forum FSO, dla mnie (podejrzewam ze powinienem w tym miejscu uzyc slowa "rowniez") ten klub jest WZOREM jesli chodzi o organizacje, z perspektywy czasu jestem za rejestracja klubu i oplata na dzialanie i zaplecze techniczne klubu, porzadny serwer, domene, etc.

Masz racje, klub zyje spotami, ja jednak chcialbym takie SPOTY jakie ma FSO (bede Ich przywolywal w takich tematach az do znudzenia, bo imho zasluguja na to).

To ze jest dobrze nie znaczy, ze nie moze byc lepiej!

Ja skolei uważam że espero nie jest filozofią życia..... i za kilka lat każdy z nas bedzie jeździł innym samochodem......
Nie warto, ja jestem wielkim przeciwnikiem takich zmian.

Jeżeli jednak coś bedzie w tym kierunku organizowane.....to zmieńcie mi status na sympatyk klubu.... i bedzie git

a odnośnie spotów.....to przepraszam bardzo byłem na wszystkich i kto jest debeściak

Friends will be friends...

Cytat:
i kto jest debeściak

JA CO

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2003-09-11 12:08:41 ]

Tomku, ze mna to juz tak jest, ze jak cos gdzies robie to wyznaje zasade 'stoisz w miejscu - cofasz sie', czas leci wiec nalezy dazyc do doskonalosci, blablablabla ... ;P jest dobrze, moze byc lepiej

Cytat:
2003-09-11 09:59:24, DeeJay pisze:
Friends will be friends...

dokładnie - dzieki forum poznałem wielu fajnych ludziufff

a espero.....to tylko kupa blachy, przewodów, platików i gumy.....
TO TYLKO SAMOCHÓD, wiec nie przesadzajcie....