Lookie Espero 1.8 LPG '99 Warszawa | Witam Szanownych Forumowiczów!
Z powodu wyjazdu i wyzbywania się rozmaitych dóbr materialnych muszę pozbyć się także mojego samochodu, którym cieszyłem się od 9 lat.
A zatem: do kupienia jest srebrne Espero 1.8 CD, rok produkcji 1999, przebieg 165000km, z gazem (w kole) i hakiem. Jestem drugim właścicielem od 2001 r., po poprzedniku odziedziczyłem pełen komplet dokumentacji serwisowej, którą - uzupełnioną o historię napraw dokonywanych przeze mnie - przekażę nabywcy. Samochód ma w stu procentach udokumentowany przebieg! A że serwisowany był od początku u p. Sławka, wszystkie moje dane można bezpośrednio zweryfikować.
Espero nigdy nie uczestniczyło w najmniejszym choćby wypadku, nie ma żadnych wgnieceń ani zarysowań! Przejechało dosłownie 2000 km po wymianie rozrządu! Absolutnie nic mu nie dolega mechanicznie, można przysłowiowo "lać, wsiadać i jechać".
Zewnętrznie - jak to Espero, jest troszkę rdzy, ale znacznie mniej niż "u konkurencji" gdyż auto od pierwszych swoich dni - zarówno u pierwszego właściciela, jak i u mnie - było garażowane. Na pewno rdza jest do okiełznania, ten egzemplarz to jeszcze nie durszlak!
Nabywcę czeka przyjemność wymiany oleju (dotąd Mobil 1), gdyż stuknął już stosowny przebieg, a poza tym - żadnych niespodzianek.
Koła to alufelgi, auto sprzedaję wraz z radiem.
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu, mój numer tel.: 501159016. Sprawa jest pilna, więc nie zwlekajcie, gdyż za tydzień auta tak czy siak już nie będzie!
Oględziny chętnie widziane, auto najczęściej rezyduje w centrum Warszawy.
Cena: 3000 zł. Jak za darmo. |