MotoNews.pl
8 [s] 126p 73 z niemiec i 75 z prl (250616/0) - NT

[s] 126p 73 z niemiec i 75 z prl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
odpsrzedam jesli ktos jest zainteresowany, malca z 73. bodajrze marzec. po oplatach, ale stoi juz ponad pol roku nie wykupowalem oc bo mial isc do remontu. a nie ma na niego czasu. odpala, jezdzi.

posiada kilka fajnych rzeczy ktorychnie moaja polskie klasyki a i pare typowo klasycznych

cena 5000 do negocjacji. kosztowal mnie prawie 7000.

drugi to ten z 75 ktorego remontowalem. buda niedokonczona ogolnie kupa roboty.ale dorzuce wsyztskie graty, oc ma jeszcze z pol roku. oddam wsyztskei czesci blacharskei jakie uzbieralem. kosztowal mnie kilka tysiecy ale moze ktos go dokonczy? cena 2000. dorzucam nowe tajle jak wahacze, wypiaskowane felgi, i caly osprzet jaki do niego byl (silnik rozebrany mial byc remontowany). cena mysle dobra bo same czesci kosztowaly wiecej. strace na nim kilka tysiecy, ale nie mam miejsca juz w garazu a musze szykowac sie na magazynowanie sprzetu na zime.

Cytat:
2010-09-02 05:00:27, Pat_kdb pisze:
odpsrzedam jesli ktos jest zainteresowany, malca z 73. bodajrze marzec. po oplatach, ale stoi juz ponad pol roku nie wykupowalem oc bo mial isc do remontu. a nie ma na niego czasu. odpala, jezdzi. posiada kilka fajnych rzeczy ktorychnie moaja polskie klasyki a i pare typowo klasycznych cena 5000 do negocjacji. kosztowal mnie prawie 7000. drugi to ten z 75 ktorego remontowalem. buda niedokonczona ogolnie kupa roboty.ale dorzuce wsyztskie graty, oc ma jeszcze z pol roku. oddam wsyztskei czesci blacharskei jakie uzbieralem. kosztowal mnie kilka tysiecy ale moze ktos go dokonczy? cena 2000. dorzucam nowe tajle jak wahacze, wypiaskowane felgi, i caly osprzet jaki do niego byl (silnik rozebrany mial byc remontowany). cena mysle dobra bo same czesci kosztowaly wiecej. strace na nim kilka tysiecy, ale nie mam miejsca juz w garazu a musze szykowac sie na magazynowanie sprzetu na zime.

echhhh , a taki dobry z Niego chłopak był , a teraz jakieś rury ważniejsze od klasyka

No co Ty Pat, nie żartuj. Jeszcze znajdziesz czas, a takiego auta możesz drugiego nie znaleść...

up

jebło?

3maj ten zabytek nie sprzedawaj...

nie no powaznie piszę!

Cytat:
2010-09-02 14:37:08, goorek pisze:
jebło?

jebło!!!

poi co 73 nieaktualny