[S] Fiat 126p rajdy, kjs, sprinty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ze smutkiem SPRZEDAM
Buda zdrowa w stanie idealnym przed zimą była robiona konserwacja, cała obspawana i wzmocniona, zawias tył bilstein, przód kyb/resor z dołożonym piórem, kubełki mirco (niespełna 2 letnie), szelki 4pkt, klatka (pancerna idealnie dolega do nadwozia), szpilki, dystanse, kierownica Monte Carlo, obrotomierz, białe wnętrze, kapliczka halogeny, deska oklejona bardzo przyjemnym materiałem robi naprawdę fajny efekt, odpalany przyciskiem,

silnik:A-gr, obrobiona głowica -5, wałek ireco5, wał bis, tłoki 2-szlif, polerowane korby, gaźnik, dolot, strumień, lekki rozrząd, koło alternatora1:1, itd. Składany miesiąc temu,

Do maluszka dorzucam sporo części do silnika, do skrzyni, jakieś tam koła, zderzaki i co tylko znajdę.

OC/NW ważne do 3.08.2011, przegląd 7.01.2011

Samochód w pełni sprawny gotowy do startów (nie wymaga wkładu finansowego) bez problemu przechodzi BK

Na jakieś 16 startów samochód zawsze na mecie, z tego połowa na pudle a więc samochód konkurencyjny.

Samochód w akcji można obejrzeć na http://www.youtube.com/watch?v=9HJjsyEOELU

Cena to 5000zł do negocjacji

bensikora@autograf.pl tel.696873515 gg10395607

Można proponować ceny rozwarze każdą propozycje, mogę sprzedać np. bez kubłów, dystansów, bili, czy zapinek, wszystko do dogadania

A kubły same sprzedaz?

Jak nie sprzedam malucha z kubłami to wtedy moge pomyśleć, ale najchetniej całość

jaki rocznik samochodu ?

Nie sądziłem ze to ważne 1982, w sporcie od sierpnia 2008

[ wiadomość edytowana przez: ben126p dnia 2010-08-12 21:53:26 ]

w moim przypadku rocznik może mieć znaczenie
co to za klatka, kto robił ?
jak blacharka, co było wymieniane po ewentualnych dzwonach ?
no i pokaż jakieś zdjęcia bo obecne coś nie banglają

Mi śmigają, jutro postaram się dodać więcej zdjęć środka, dzwonów poważniejszych nie było, tylko jakieś otarcia, jak samochód kupiłem to była robiona blacharka były zmieniane progi, mocowania wachaczy przód, wzmocnione mocowanie resora, gniazda sprężyn, generalnie blacharka bez zarzutu cokolwiek było zgnite to jest zrobione, klatka nie mam pojęcia przez kogo robiona ale wszystko ładnie podoginane zrobiona naprawde na ciasno

kilka zdjęć:

na dniach postaram się dodać jeszcze kilka fotek
w razie jak by foty nie działały na forum zdjęcia fotosik

[ wiadomość edytowana przez: ben126p dnia 2010-08-15 22:33:51 ]

Zdjecia na fotosik
cena za całość 4,500

w razie czego byłbym chetny na kubełki

Przepraszam że zaśmiecam Ci temat, ale czy mógłbyś napisać o ile obciąłeś sprężyny oraz obniżyłeś resor?

Sprężyny cięte jeden zwój, resor zklepany na 14cm + dodatkowe pióro, podstawki resora obcięte 10mm

nadal aktualne, cena do dogadania.

Będziesz rozważał sprzedaż na części ?

powiem szczerze że jest to ostatnia rzecz jakiej bym chciał
choć nie wykluczam ale to jak bym go nie sprzedał w całości to może zimą

Nadal aktualne, całość!

Nadal aktualne, cena 4200zł, samochód przejechał ostatnio rajd w Wodzisławiu Śląskim bezawaryjnie drugie miejsce w klasie 13 gen. (przez niepotrzebny błąd kierowcy) samochód naprawde doinwestowany i konkurencyjny.

Chetnie odkupiłbym kubły jezelie sprzedałbyś na części

Wolał bym jednak sprzedać całość, a jak już na części to dopiero w zimie bo puki co nie mam nawet na to czasu żeby to rozebrać itd. chyba ze był by ktoś chętny na samochód np. bez kubłów, bili czy czegoś tam to można się dogadać co do ceny i co zostanie to pójdzie na sprzedaż