Sprzedam, zamienię

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
Moje pytanie to:
Czy ma ktoś zbędne kołpaki do espero 14" z napisem Deawoo,potrzebny jeden, wezmę dwa jak będą, oraz osłony gumowe do wyłączników na słupkach, tego nie ma w żadnym sklepie. posiadam parę drobiazgów do rozrusznika, altelnatora, wałki rozrządu i pare innych drobiazgów. mam do sprzedania oponę duplon/dobrze?/ 155x70r13 zużycie ok25-30%
mam tez kilka przedmiotów do primery m/innymi: podnośnik, silnik do szyb prawy, altelnator.

ja miałem Ci wysłać, ale u mnie na poczcie nie wiedzili do jakiej kategorii je dać i jak wysłać :/ Czy zapakowane po prostu w karton i obklejone folią by Ci pasowało ? I wysłałbym wtedy jako paczkę, mysle, że przyjmą, jak myśliecie?. Tylko cena nie wiem jak bedzie, ale paczki średnio od 8 do 20 zł z tego co pamiętam. Bo to ciężkie nie jest ale duże...

[ wiadomość edytowana przez: VEndriuV dnia 2010-10-20 21:17:48 ]

Cytat:
2010-10-20 21:17:10, VEndriuV pisze:
Tylko cena nie wiem jak bedzie, ale paczki średnio od 8 do 20 zł z tego co pamiętam. Bo to ciężkie nie jest ale duże...

Weź wstydu nie przynoś Katowickiej grupie
Połóż kołpaki jeden na drugim, trzecim i czwartym i zmierz szerokość, głębokość i wysokość bryły jakie one utworzyły.
Później wejdź na cennik on-line firmy przesyłkowej z jakiej chcesz skorzystać (np. Poczty Polskiej) i już masz koszt przesyłki

Tak samo inPost, Pocztex i inksze firmy pocztowo-kurierskie

Cytat:
2010-10-20 19:59:49, iskrownik pisze:
...osłony gumowe do wyłączników na słupkach, tego nie ma w żadnym sklepie.

Są, ale kupuj włączniki (bo całe musisz kupić niestety) do Lanosa. Pasują idealnie.

Dekla z napisem DU mam w piwnicy... ale nie dam

Cytat:
2010-10-22 20:47:49, piotr_ek pisze:
Dekla z napisem DU mam w piwnicy... ale nie dam

Ja zrobiłem z niego zegarek i wisi w garażu
Poczekam jakieś 20 lat i może pchnę jako relikt koreańskiej myśli technicznej

Puki co wisi i ma się dobrze.
W końcu dalej jeżdżę DU