Nietypowa instalacja radyjka w Lodzi ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

chcialbym prosic o informacje gdzie w Lodzi mozna przerobic radyjko z panelem na kieszeń i zainstalowac je w autku.

Niestety zycie nauczylo mnie, ze to chyba jedyna skuteczna metoda aby byc 'prawie' pewnym, ze szybki pozostana cale w przypadku zainteresowania panow w dresach.

Byc moze ktos spotkal sie ze sklepem, gdzie mozna dokupic kieszenie i kostki pasujace do standardu (zlacza) producenta ....

Z gory dzieki za info
Yaaco

Carina E '94 sedan

A dlaczego aż w Łodzi?? W warszawie na ulicy Bokseskiej jest firma CarHiFi 853-62-71 wykonują takie usprawnienia.
Ew proponuję kupić kieszeń uniwersalną + odpowiednie kostki na Wolumenie i samemu to zmajstrować

Jesli chodzi o carHIFI na bokserskiej to moze moge pomoc w zalatwieniu jakiejs znizki

Chcialbym to zrobic w Lodzi, poniewaz akurat odwiedzam rodzinke, mam chwile wolnego czasu i radyjko przy sobie ... a i pewnie ceny lodzkie sa bardziej ludzkie ...

Jesli nie uda mi sie tego zrobic tutaj chetnie skorzystam z rady i udam sie do CarHiFi ...

Pozdrawiam
Yaaco

ja mam w carismie radyjko zamontowane jakby glebiej wyjmuje panel zakladam klapke i jak by nie bylo wogle radyjka

a u mnie w yarisie wystaje kołnież wystajena ok 1 cm i nie mam kiedy rozebrać deski i wsunąć go dale (w efekcie zlikwidować kołnież)

No prosze milo sie zaskoczylem poniewaz udalo mi sie wszystko kupic na gieldzie elektronicznej (stadion LKS) na jednym stoisku.

Dla zainteresowanych:
1. Koszt kieszeni 35,- (co prawda tandetnie wykonana ale po operacji nagiecia tu i tam pasuje do radia, aktualnie dosc ciasno radyjko w niej siedzi ale przynajmniej sie nie kolebocze)
2. Lapka do wyciagania 15,- (dwa typy przykrecana z przodu lub z boku)
3 Kostki
a) kieszen - wtyk uniwersalny 12,- zl
b) wtyk uniweralny-kostka w standardzie Toyoty 25 zł

koszt operacji ok. 90,- zł + 1-2h czasu

No i po klopocie, tym razem nie dam sie pozbawic grajka
pokładowego, poszukiwaczom szybkiej kasy.

Pozdrowki
Yaaco