| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2003-09-29 15:35:44 Kupilem wczoraj Espero we Wroclawiu - przejechalem nim 510km do domu - wszystko chodzilo idealnie . Nawet uzytkalem najmnijesze spalanie jakie kiedyskoliwek mi sie udalo samochodem osioagnac - niecale 6 litrow. Dzis rano przejechalem sie po miescie i go postawilem pod blokiem - po okolo 15 wsiadlem zeby do kumpla skoczyc - wcisnalem sprzeglo i chce go zapalac - a tu nagle zapalil i jedzie - okazalo sie ze sie cos sprzeglo zepsulo - nie da sie wcisnac do konca . Co to moze byc ?? mechanik mowil ze chyba trzeba bedzie wymienic tarcze, docisk, lozysko . to jest tragedia |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-09-29 15:40:17 600 zł za częściach Sachsa Niestety trzeba takie rzeczy wymieniać. Raz a dobrze ! Pozdro. |
mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2003-09-29 15:53:58 a z firmy Valeo ?? gosc w motoryzacyjnym mowil ze sa takiej samej jakosc a duzo tansze?? |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-09-29 18:12:26 Są sporo gorsze |
Sergiusz- Espero 1.8 CD+LPG Sosnowiec | 2003-09-29 18:45:52 mcneo ja mialem takie same objawy pedal sprzegla wciskal mi sie tylko do polowy.Wymienilem docisk,tarcze itp i nic po zlozeniu objaw taki sam.Okazalo sie ze pekla lapa od sprzegla ale na niej nie bylo nic widac,oderwal sie walek i obrocil i juz nie wysprzeglalo do konca.Koszt takiej łapy to jak sie nie myle ok.80zl oryginal.
Zacznij od sprawdzenia lapy bo szkoda kasy jak okaze sie taka sama sytuacjua jak u mnie. Pozdrowionka! |
mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2003-09-29 23:10:43 dzieki chlopaki za rady . jutro jade z mechanikiem pogadac. |