[BR] cento 700 do pocięcia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie potrzebuje ktoś dupereli z cento 700??? Będę się pozbywał rupiecia mojej żony i albo go oddam na szrota albo pociacham - komuś coś potrzeba?
1. z karoserii coś by odratował, napewno szyby
2. zawiecha - prawie nowe amory
3. nowe hamulce - tarcze w zajebistym stanie, zwrotnice - na przeszczep do pierda jak znalazł
4. wnętrze
5. silnik raczej na aluminium
6. skrzynia biegów - OK
7. nowy kolektor wydechowy

wieszam ogłoszenie do soboty jak ktoś coś zechce zabrać z tego paścia to zaproponuję jakies ceny do nego... w sobote jedzie na szrot

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2010-11-18 08:09:41 ]

gaźnik fos czy aisan ?

gaźnik fos czy tam weber ale szpilka do mocowania pokrywy luźna - tak to działa jak należy

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2010-11-18 11:04:10 ]

Ile za komplet hamulcy na oś (tarcz)??

panowie coby uściślić i nie było jakichś większych niedomówień dodam, że potnę ten szit na graty jak będą zainteresowani na większą iliość dupereli bo nie chce mi sie śmiecić w garażu i paprać sobie rąk - jak nie będzie większego zainteresowania to leci na szrot bo szkoda roboty a wierzcie mi jak na niego patrzę to mnie na pawia ciągnie

poza kilkoma detalami które zamówił sobie hose

kojarzysz moze plastikowy dekiel przykrecony do wygłuszenia sciany grodziowej pod maską z którego wychodzą węże do nagrzewnicy?

Cytat:
2010-11-18 16:04:55, Poramancza pisze:
kojarzysz moze plastikowy dekiel przykrecony do wygłuszenia sciany grodziowej pod maską z którego wychodzą węże do nagrzewnicy?

taki po lewej stronie??? hose zaklepał

pewnie go wyjebales ale moze mocowanie aku ci sie ostało?

zaciski, tarcze klocki, skrzynia biegów, kolumna kierownicza , przekładnia kierownicza, ile? prosze o pw