[s] parę gratów kant, polonez, malczan

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Sprzedam parę gratów znalezionych w garazu, mnie juz raczej niepotrzebne, moze komus sie przydadzą. Po kolei:

Amortyzatory tylne duzy fiat seryjne, nowe ale leżały doooobrych parę lat. Tłoczyska czyste, niezardzewiałe. amory kompletne z gumkami, podkładkami itd, gotowe do założenia - 40 zł za dwa

Przyrząd do regulacji zaworów w ohv nowy plus nowa poduszka silnika - 20 zł za całość

Chłodniczka do wspomagania polonez caro nowa - 20 zł

Pompka sprzęgła użyta parę razy, przerobiona pod użytek hydro łapy. Na wyjściu gwint 12x1 chyba czyli taki jak oryginalnie przewód od wysprzeglika był w fiacie, na wejściu tulejka przerobiona pod gwint 10x1 czyli nowszy standard. Pompka nowa ale nadaje sie do rozebrania i rozruszania bo tlok sie blokuje w srodku. - 80 zł

Kierownice do malca - jedna do eleganta, druga monte carlo, obie bez klaksonów. Stan kiepski, popękane. Może komuś się przydadzą na wieloklin albo nie wiem na co. Cena 20 zł za obie

Foto:

a tę pompke sprzęgła to nie chciałeś czasem sprzedawać po 20zł ?

zaklepuje przyrząd i poduszke

Cytat:
a tę pompke sprzęgła to nie chciałeś czasem sprzedawać po 20zł ?

Skoro tak mówisz to pewnie tak było...

Przyrząd do regulacji zaworów w ohv nowy plus nowa poduszka silnika - 20 zł za całość

ta poduszka to nie jest jakies rzemo? dziwna, takiej z blacha nie widzialem jeszcze chyba.
Na pewno klucz do zaworow bym lyknal

Julo nie wiem co to czy fabryka czy rzemo. Jest w pakiecie z kluczem, jak sobie kupisz to sprawdzisz

co do poduszki to miałem w ręku rzemieślnika właśnie i sprężynę do środka.

Klepie czekam na dane do wpłaty na priv.

Eeeee dobra jestem następny w kolejce

[ wiadomość edytowana przez: faownik81 dnia 2010-11-15 08:36:04 ]

jak Julo tego nie odbierze jest Twoje

No to nie jest faownika, bo odbiore. jakos No chyba ze Faowniku chcesz poduszke, moge sie podzielic

Pany mnie zależy na pozbyciu sie szybko tego wiec niech ktoś to weźmie/odbierze/przeleje kase/ cokolwiek i po temacie, nie lubię transakcji ciągnących się calymi dniami...

synek, przecież przyrząd ja zaklepałem pierwszy !

SYNEK

Klepać to możesz prącie w kącie, "SYNKU". Mnie klepanie nie interesuje, przyjedziesz, weźmiesz, zapłacisz, jest Twoje. Dopuki kasy nie ma, nie ma towaru. Ja nie lubie takiego pieprzenia, mam kasę na stole mam towar sprzedany, inne transakcje mnie nie interesują. A z takimi tekstami odpuść sobie, bo Ci się chyba lejce popuściły za bardzo...

O mamo, nie drapcie sie Chętnie sprzedam inny klucz do zaworów. Trzeba go podszlifować nieco, bo rzemieślnikowi odrobinę za mały wyszedł i nakrętka 13 się nie mieści, jest na jakieś 12,7 i mi się z nim nie chce babrać

posprzątałem... prosze się zachowywać... szczególnie jedną osobę się szczególnie uprasza o opanowanie

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2010-11-15 14:12:08 ]

...

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2010-11-15 14:13:32 ]

Cytat:
szczególnie jedną osobę się szczególnie uprasza o opanowanie

Obiecuję poprawę

To w końcu jak ? Rozumiem pierwszeństwo obyFiateli...
Ja moge robić przelew choćby dzisiaj numer kom na priv w razie czego. Dogadywać się jak nikt nie przesyła a zależy na czasie biore ja

Up, klucz i poducha poszły, reszta aktualna

ale poduszkę z miłą chęcią odstąpie dalej