WIEDZIAŁEM ŻE TAK JEST

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
I co Wy na to moje panie Prawda i tylko prawda

Święta racja!
...ale nie do końca

Zgodze się że kobieta za kierownicą....jeszcze w miescie tak ciasnym jak warszawa, gdzie jest dużo porombanych skrzyżowań, każdy jedzie jak chce a nie jak nakazuja przepisy stwarza zagrożenie...

ale nie każda - znam kilka panienek które śmigaja jak szalone

Cytat:
ale nie każda - znam kilka panienek które śmigaja jak szalone

Ja również np. moja żonka

Ja bym powiedziałem, że wszystkie panienki śmigają jak szalone!!
...to tylko sprawa interpretacji co rozumieć możno pod tem określeniem
Ale "szalone" za kółkiem są wszyćkie....tylko każda na inny sposób
Popatrzcie na drogi....jak widzicie przed sobą na drodze irracjonalnie zachowujący się pojazd typu samochód to albo kieruje nim facet z 4 promilami we krwi albo.....zupełnie trzeźwa kobieta

Cytat:
Ja bym powiedziałem, że wszystkie panienki śmigają jak szalone!!
...to tylko sprawa interpretacji co rozumieć możno pod tem określeniem
Ale "szalone" za kółkiem są wszyćkie....tylko każda na inny sposób
Popatrzcie na drogi....jak widzicie przed sobą na drodze irracjonalnie zachowujący się pojazd typu samochód to albo kieruje nim facet z 4 promilami we krwi albo.....zupełnie trzeźwa kobieta

Ciekawa interpretacja

Ale jakże prawdziwa....

Cytat:
Ale jakże prawdziwa....

Twoją wypowiedź słodki DJku pozostawię bez komenatarza ...

Dobrze, że się nie wypowiedziałem, bo przejeżdzając przez Łódź musiał bym uważać, żeby mi Karolinka nie odstrzeliła lusterek (to naturalnie żart ).
A swoją drogą to przesada twierdzić, że wszystkie kobiety jeżdzą źle czy też niebezpiecznie. To tak ja by zaszufladkować wszystkich facetów, że za kierownicą są agresywni.
Znam zarówno kobiety jeżdżace bardzo dobrze jak i mężczyzn, którzy za kółkiem są wręcz oazą spokoju, co czasem jak dla mnie jest wręcz nieprawdopodobne, poruszając się po takim mieście jak np. Warszawa.

moja kobietka jeżdzi bardzo dobrze
ale z tą oceną odległości to racja już nie raz zajechała droge a raczej z byt czesto to robi

Cytat:
2003-09-15 07:19:56, Caroline pisze:
Cytat:
Ale jakże prawdziwa....

Twoją wypowiedź słodki DJku pozostawię bez komenatarza ...

To ja już nic nie mówię

"Karolinko", jak szukanie auta ?

Czy jako przedstawicielka płci szalonej tfu pięknej dzielnie szukasz Esperaka ?

DJ niech lepiej pomoże, bo inaczej żona da mu po worze

Cytat:
Dobrze, że się nie wypowiedziałem, bo przejeżdzając przez Łódź musiał bym uważać, żeby mi Karolinka nie odstrzeliła lusterek (to naturalnie żart ).
A swoją drogą to przesada twierdzić, że wszystkie kobiety jeżdzą źle czy też niebezpiecznie. To tak ja by zaszufladkować wszystkich facetów, że za kierownicą są agresywni.
Znam zarówno kobiety jeżdżace bardzo dobrze jak i mężczyzn, którzy za kółkiem są wręcz oazą spokoju, co czasem jak dla mnie jest wręcz nieprawdopodobne, poruszając się po takim mieście jak np. Warszawa.

Święta racja
a co do przejazdu przez Łódź to i bez tego co napisałeś, jesteś bezpieczny

Cytat:
2003-09-15 14:36:09, Zoltar pisze:

DJ niech lepiej pomoże, bo inaczej żona da mu po worze

Cytat:

Czy jako przedstawicielka płci szalonej tfu pięknej dzielnie szukasz Esperaka ?

Esperko to ja już znalazłam, kolega chciał mi opchnąć, ale ponieważ wdałam się w remont mieszkania, całą kasiorkę diabli wzięli już jakiś czas temu, a co za tym idzie chwilowo i moje Esperko.