MotoNews.pl
4 Potrzebana pomoc ----WROCŁAW!!! (25333/0) - NT

Potrzebana pomoc ----WROCŁAW!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
potrzebuje kogos kto mógł by mi sprawdzic jeden samochód który jest namierzony!
mowa o fiacie 850, ktory trzeba zobaczyc i popstrykac foty!

a wiec potrzebuje kogos z aparatem cyfrowym i kilkoma wolnymi minutami;]

za pomoc sie odwdziecze ...;];]

pozdr.

erzet ef Ci pomorze, wal do niego.

Ja na razie jeszcze mam trochę wolnego czasu, więc napisz co by Cię konkretnie interesowało.

ty quba chyba szrot otwierasz ciagle sprawdzasz jakies fury i zwlekasz je do domu. A btw. Ile robisz rownolegle?? czy raczej auta sa kolejkowane ?

i po co to robisz ?? czemu masz taką lekkość kupowania fur ??

Cytat:
ty quba chyba szrot otwierasz ciagle sprawdzasz jakies fury i zwlekasz je do domu. A btw. Ile robisz rownolegle?? czy raczej auta sa kolejkowane ?

hehehe...szrot...no prawie;]

a co do robienia fur....kolejka;];]....

a co do sprowadzania...nie uwierzycie co dzisiaj przytargałem...hehehe....ale to narazie tajemnica;]

a w przyszłym tygodniu.....mozliwe ze bedzie jeszcze...hmm....
nie wiem co bo do sciagniecia mam 3 samochody...
-zoske 750
-fiata 850
- i mój rodzynek....moze sie skusze...fiat 125 rocznik 68, pazdziernik( nr nadw. 47**)..pierwsza seria..jeszcze na włoskich podzespołach;]....stan idealny!..niebieski...z niebieska tapicerka...

tyle ze nie wiem czy mi kasy starczy na to wszystko...kurde a 128 musze skonczyc wreszcie!

a kasy w "sejfie" nie zostało wiele...

U nas w Gdańsku jeździ taki fiacik '68!! Z niebieską tapicerką!! Naprawde piękne autko!! A jak zap.....la!! Kancik jakich mało!!

A ja podziwiam Qbe i podziwiam jego (jak to nazwał mochu) "lekkość do kupowania aut. Mimo, ze wiekszość z nich wymaga gruntownego remontu, to JUŻ można nazwać je uratowanymi od pewnej śmierci na szrotach. A jak kuba niepodoła reanimacjom, to sprzeda dalej w dobre ręce

Cytat:
i po co to robisz ?? czemu masz taką lekkość kupowania fur ??

po co to robie!!!!???...hmmmm....

..moze dla tego ze moja pasja sa stare Fiaty!,
..moze dla tego ze nie moge patrzec jak niszcza gdzies pod blokiem lub w szopie...
..moze dla tego ze moge je kupic za smieszne pieniadze, i miec nadzieje ze znajde kiedys pieni adze na ich remont...
..moze po to aby je potem oddac w rece które zajma sie nim szybciej niz ja....

..nie wiem....po co to robie....

..taka pasja;]

..a moze raczej choroba;]

pozdr.

niedaleko mojego bloku stoi 850 tka miałem ją kiedys brać ale i tak nie mam kasy zbytnio nawet na utrzymywanie malca a co dopiero 850ki, autko jest w przyzwoitym stanie chromki i te sprawy lakier też nawet jeszcze ładny i jest na chodzie co najważniejsze...

.. a jaka cena?

około 1000zł może nawet dużo mniej by gosć chciał bo to stary pryk co lubi wódeczke dokładnie nie pamiętam ile chciał kiedyś ale nie było to więcej niż1000zł na 100% ale samochód ładniutki naprawde

chetnie bym pomogl tylko jest jeden problem- brak aparatu cyfrowego

no to moze ja sie w koncu komus przydam i pomoge...
ale gdzie, kiedy, po co, dlaczego, itd, itp, mam czas i cyfrowke, wiec czekam na namiary...