MotoNews.pl
2 Espero Lasombry, no prosze... (25876/0) - NT

Espero Lasombry, no prosze...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na Allegro.

Ameryki to Ptaszyna nie odkryłeś...

apropo Lasombry-ten zderzak Jedrasika to jako caly jest czy jakas dokładka??
Ja bym moze go odkupil od niego

Fakt, nawet wczoraj wałkowaliśmy ten temat

To ja przepraszam.

SpeedR i Petersen posty w tej samej sekundzie

Pozdro.

heh widziałem wlasnie ale powiedzcie cos mi o tym Jedrasiku spojlerze

Cytat:
2003-09-21 20:28:43, Zoltar pisze:
SpeedR i Petersen posty w tej samej sekundzie

Pozdro.

And the winner is...
Natomiast odnośnie dokładkiod Jędrasika to jest to... dokładka (bardzo logiczne jest to co napisałem ). mam gdzieś fotkę to Ci podrzucę, lub zajrzyj do galerii Łukasza Gajera, jest tam sporo fotek tej dokładki.

hehe ptaszyna aleś mnie zaskoczył ja myślałem, że tu jakieś odkrywcze teksty będą, że na przykład swieży lakier jest gorszy od rdzy a tu takie kwiatki

hmmm a co do dokładki to jest to Speedr dokladka masz rację

Petersen hmm gdzieś jest topic na temat sprzedaży tej dokładki poszukaj

Brrrr... Lasombra - widzę, że tekst trochę poprawiłeś, ale wrzuć go lepiej do Łorda niech Ci znajdzie wszystkie błędy, no i polskie literki.

coś jeszcze?
czy zawsze mam używać polskich literek a może nei lubie się męczyć i naciskać "alta" ?
Łord jest dobry do poprawiania ale jak piszesz prace inżynierską a nie jak piszesz jakis krotki tekst na forum...

Ja tez polskich literek nie uzywam bo nie widze sensu sie meczyc z "altem" jesli i tak wszyscy rozumieja co pisze, dlategotez w stu % popieram Imperatora Lasombre

Cytat:
Łord jest dobry do poprawiania ale jak piszesz prace inżynierską a nie jak piszesz jakis krotki tekst na forum...

Wiesz... gdybyś naprawdę chciał sprzedać to auto, zostałbyś wyśmiany przez potencjalnych kupców.

Lasombra, a mnie troche zdziwilo ze jakos bez specjalnego bolu pozbywasz sie samochodu Ja teraz po tym pasku to tragedia tyle kasy ale nie sprzedam

Cytat:
2003-09-22 09:08:25, piotrek_nowakowski pisze:
Cytat:

Wiesz... gdybyś naprawdę chciał sprzedać to auto, zostałbyś wyśmiany przez potencjalnych kupców.

(..) no comment

Lasombra a Ty sprzedajesz czy tylko lustrujesz rynek