Prośba do ludzi z Krakowa (oglądnięcie rajdówki)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem czy trafiłem w odpowiedni dział... (jakby cuś to przenieście) Znalazłby się ktoś tak dobry i mógłby w wolnej chwili oglądnąć tego strupka z linku poniżej?

Fiesta 1.8

Dowiedziałem się że auto miało jakiegoś dzwonka na kjsie (przód z prawej strony jest jakiś krzywy- patrząc na zdjęcia) Głównie zależy mi, aby ktoś sprytnie określił stan blacharski samochodziku, ale i mechaniczny również

[ wiadomość edytowana przez: Tybek dnia 2011-01-14 07:55:37 ]

przez weekend nie dam rady,ale jesli nikt inny w ciagu kilku dni ci go nie sprawdzi to moge w srodku tygodnia go zobaczyc,

Oki, fajnie. Może ktoś się jeszcze zgłosi

Fiesta stoi na azorach.. Gościa nie znam, ale widze w tle garaż kumpla i jego skuter, postaram się czegoś więcej dowiedzieć

Byłbym dźwięczny

mogę pojechać - nie ma problemu, porobić zdjęcia etc. najchętniej z kimś bardziej obeznanym w rajdówkach. czekam na info kto jest chętny.

no to MRally i goorek kiedy jedziemy to sprawdzic ??

jjutro moge od 20 w górę, piątek 16-20, sobota 12-20, jajk nastepny tydzien - napisze w niedziele

W sobotę mogę jechać bo w tygodniu ciężko

no to mozemy sie na sobote ustawic, po 12 jakos

Ok. mnie pasuje

Tybek to umow nas powiedzmy na 13sta a my sie zjawimy, napisz dokaldnie co Ci sprawdzic itp

O właśnie miałem pisać ze o 13 ja będę tylko gdzie?

Prądnik biały, stacja ARGE przy opolskiej ?

Cytat:
2011-01-21 20:28:06, MRallyGH pisze:
Prądnik biały, stacja ARGE przy opolskiej ?

ok bede, goorek zgarnac Cie po drodze ??

Oki, jutro zadzwonię z rana do gościa, bo dziś wróciłem z bimbrowo-szamponowego dnia Dziadka i mógłbym się zamotać przy rozmowie Chodzi mi głównie o stan budy- jak jest wyjechana/zmęczona/zgnita to kibel, no i mechanicznie też czy jest oki- generalnie czy to auto jest warte tych pieniędzy. Obadajcie czy jest to już strup na wykończeniu czy jest całkiem spoko. Jeśli silnik się skończył, a buda pływa i jest skoszona po dzwonie albo zgnita to wiadomo że nie warto się w to pchać. Szukam w miarę taniej i mocnej upalarki, która by w miarę jeszcze pochodziła Jutro dam znać czy temu gościowi pasuje na 13 oraz podam adres pod którym go zastaniecie

edit:

UWAGA podaję adres i telefon (gość będzie na 100% w domu)

ul radzikowskiego 72
w razie "W" tel: 660 026 711

Poróbcie jakieś foty podejrzanych miejsc jeśli macie taką możliwość

[ wiadomość edytowana przez: Tybek dnia 2011-01-21 22:21:48 ]

Ok. to konkretnie o której mam czekać na was ?

jakbys podał adres wczesniej to juz bys mial ogledziny zewnetrze bo rano jechalem tamtedy do roboty, wystarczylo zboczyc troche

ja mam o 12 spotkanie na Jana Pawła, myśle ze z pół godzinki do 45 minut i jestem koło 13 na Arge na wyki. więc tam się widzimy. dzięki Bimber ale lece prosto ze spotkania. wezme aparata. do zoooo

A wiec Ta fiesta nienadaje sie do kupienia i upalania od razu, przednie zawieszenie do roboty, lewa polos do wymiany, koncowki tez, przekladnia kierownicza wymieniona, zbierznosc nie ustawiona po wymianie, auto tanczy strasznie. buda hmmm podloga jest ok, zewnetrznie auto bylo malowane, reperaturka wlewu paliwa oraz wyciagany lewy tylni blotnik, przedni blotnich tez cos bylo bo peka szpachla na nim,jest kilka dziurek na karoseri.Silnik jak dla mnie jest ok, zapie.... fajnie, ladnie sie wkreca i rowno pracuje,skrzynia nie zgrzyta, sprzeglo jak dla mnie tez ok. silnik zalany mineralnym elfem ok 2000km temu i podobno oleju nie ubylo...W srodku auto gołe, dwa jakies zmeczne kubły nie wiem jakie ale napewno nie bimarco b ani c). Ze smiesznych spraw to podczas jazdy musialem srubokretem dokrecac kierownice do naby bo byla na jakis badziewnych srubach ktore sie wykrecaja ciagle

napisz do goorka to wysle ci zdjecia auta. Jak masz jakies pytania jeszcze to pisz

A no i gosc jest sklonny troszke opuscic z ceny.

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2011-01-22 16:03:22 ]