[s] Maluszek na sprzedaż

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Panowie , mam na sprzedaż mojego Fiata 126p z 93r. Autko jest po remoncie blacharskim który był w wakacje , cały na nowo malowany. Oc ma do 24.08.2011 a przegląd do 13.08.2011. Autko jest zrobione w klimacie FL ale jak ktoś chce to może zrobić sobie na chromach bo do niego dorzucam. Autko stoi teraz na seryjnym silniku który pali od tyku ma tylko tłumik michaela też używany tyle co nic , dorzucam drugi silnik świeżo złożony nawet nie odpalanay i nie zalany olejem ( nowe panewki, wał z bisa,głowica 5mm, wałek 304 , gaźnik dłubany, nowy rozrząd, pierścienie nowe) wiec silnik praktycznie nówka. Tak jak mówiłem dorzucam chromy,halogeny wesem, mase różnych części, fotel jeden, kół chyba z 6 . teraz ma założone 4 zimowe, z przodu frigo bieżnik 6mm a z tyło niewiem ale kostka porządna , ma 4 dystance 0.5cm na każde koło.Fiacior ma szybki skręt, zawieszenie przód tył obniżone i 4x krosno tył. Jedyną skazą tego auta jest akumulator ,który trzeba wymienić. Jeśli byście coś chcieli wiecej wiedzieć to kontakt mój 509451533. Cena 1000zł (uważam że dobra, za tyle części i silnik drugi). Tutaj zdjecie do wglądu

Uploaded with ImageShack.us

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2011-01-08 16:39:54 ]

update z dziś

Uploaded with ImageShack.us

Wciąż aktualne

Czy ten maluch nie stoi przypadkiem na Poniatowskiego w Czeladzi?To mialem okazje obejrzec go niedawno-rzeczywiscie blacharsko wyglada na zdrowego.

No dokładnie ten

nowa cena 800zł bez drugiego silnika i chromów

Napisz priva do kolegi Wariada on poszukuje malucha.

Ps ile chcialbys za te chromy?

[ wiadomość edytowana przez: Paszczus dnia 2011-01-08 19:20:42 ]

Temat do zamkniecia , auto sprzedane