[BETA] Nowy projekt na wiosnę :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiosna grzeje - to czas zacząć kolejny projekt
Na razie transport w suche miejsce

Powiem tak, tego się nie spodziewałem, cieszy mnie strasznie, że MonteCarlo pojawiło się na forum, ponieważ bardzo lubię te autka.

Będę często tu zaglądał.

Jakieś konkretniejsze plany?

O tak czekam na relacje

a gdzie rdza?

Jak to gdzie rdza, wszędzie tam gdzie minią pomalował

Lancie Montecarlo mnie się zawsze podobały - piękne są. Buda wygląda rzeczywiście zaskakująco zdrowo. Ale mógłbyś się pokusić o jakiś opis tego pojazdu i planowanego jego przeznaczenia bo trochę bidnie jest.

Cytat:
2011-04-06 13:01:01, Furiosus pisze:
Lancie Montecarlo mnie się zawsze podobały - piękne są. Buda wygląda rzeczywiście zaskakująco zdrowo. Ale mógłbyś się pokusić o jakiś opis tego pojazdu i planowanego jego przeznaczenia bo trochę bidnie jest.

fur nie przesadzaj bo odpisze w planach ma rozebranie auta a potem jak starczy kasy.....

Cytat:
2011-04-06 14:58:13, Piotrek42gv pisze:
fur nie przesadzaj bo odpisze w planach ma rozebranie auta a potem jak starczy kasy.....

dobra dobra

Auto ciekawe więc spora ilość fotek będzie wspaniałą nagrodą dla oglądających

Chciałem na początek zasygnalizować temat

Rdza wyszła Bazowo wóz z US - California - czyli tak naprawdę Scorpion. Ale blacharsko obłędna - jakby wszystkie zabytki takie były ...

Plany: Replika Grupy 4 w/g homologacji + paszport FIA

Z informacji o aucie:
rok: 1976 ( I seria )
silnik:1756 ccm

Z ciekawych dodatków w aucie siedział kolektor oryg. do Bety MC z 2 podwójnymi gaźnikami do tego modelu ( 40-ki ), baran 4-2-1, 4 regulowane KONI z zestawem ciekawych springów

Silnik juz rozebrany, jak i całe auto i inne części - czyściutko, zero zużycia - takie Dohc-e to przyjemność.
Zdjęcia na pewno będą

Dej mu jeszcze paszport Polsatu joke

Tak coś przeczuwałem, że chyba z za oceanu bo u nas to mało takich naprawdę nierdzewnych włoszek jeździ, jestem pod wrażeniem tych części, rozumiem że posiadasz te części? jeśli tak to foteczki proszę!

Z paszportem Polsatu to bez tablic będę mógł jeździć
Zdjęci częściowo mam, reszte dorobię i wrzucę.

Cytat:
2011-04-06 20:23:32, ISO-lator pisze:
..., jestem pod wrażeniem tych części, rozumiem że posiadasz te części? jeśli tak to foteczki proszę!

Wszystkie części są Niektóre już umyte i przygotowane, reszta w przygotowaniu.