Fiat 126p 1.1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jestem tu nowy i chciałbym wam pokazać mój samochód.Jestem otwarty na słowa krytyki.Samochód z roku 1993 kupiony od sąsiada.W autku był orginalny silnik 650 z biegiem czasu zaczołem modifikacje silnika i karoserii.w silniku zmieniłem wałek od pana swiątka 385,głowica splanowana,odchudzone koło zamochowe ale po tych modach brakowało jeszcze mocy.postanowiłem wiec zrobić swapa,znalazłem na allegro silnik kompletny ze skrzynią który już jejzdził w malanie pozdrowienia dla DAWCÓW i od tego wszystko się zaczeło. potem dokupiłem klatkę halogeny,kubełki i zamontowałem chamulce tarczowe i tak pomału powstawała rajdówka po 4 miesiącach jazdy coś walneło w silniku i peszek wiec zmiana silnika.

tu już po zamontowaniu silnika

puzniej przyszedł czas na poszerzenie nadkoli dla nowych felg

obecnie auto przechodzi remąt bo było małe bubu

wiecej fotek z remątu dodam w swoim czasie

[ wiadomość edytowana przez: barticzopper dnia 2009-02-19 21:40:56 ]

mi sie podoba a ta klatka to tylko jest tyl czy cala az do przodu? bo jakos na fotkach nie widac

ok juz widac

[ wiadomość edytowana przez: MaciekMaC dnia 2009-02-19 21:00:33 ]

klatka jest cała

Cytat:
barticzopper pisze:
zaczołem
modifikacje
zamochowe
jejzdził
chamulce
puzniej
remąt
remątu

zmień to proszę. Mistrzem pisowni nie jestem ale razi to strasznie.

[ wiadomość edytowana przez: Kuner dnia 2009-02-19 21:58:54 ]

proponuje zmienic opony przynajmniej na dunlopy , bridgestone fuldy byle nie p7f na przodzie bo na tych to nie skrecisz za dobrze na mokrym lub brudnym asfalcie albo goodyear eagle 165 50 13 podobno super oponki w tym rozmiarze poszerzaj nadkola i na glebe go

Te ostatnie felą są zajebiste

[quote]
2009-02-19 20:31:05, barticzopper pisze:
Witam jestem tu nowy i chciałbym wam pokazać mój samochód.Jestem otwarty na słowa krytyki.Samochód z roku 1993 kupiony od sąsiada.W autku był oryginalny silnik 650 z biegiem czasu zacząłem modyfikacje silnika i karoserii.w silniku zmieniłem wałek od pana świątka 385,głowica splanowana,odchudzone koło zamachowe ale po tych modach brakowało jeszcze mocy.postanowiłem wiec zrobić swapa,znalazłem na allegro silnik kompletny ze skrzynią który już jejzdził w maluchu pozdrowienia dla DAWCÓW i od tego wszystko się zaczęło. potem dokupiłem klatkę halogeny,kubełki i zamontowałem hamulce tarczowe i tak pomału powstawała rajdówka po 4 miesiącach jazdy coś walneło w silniku i peszek wiec zmiana silnika.

ZMIENIONE

gleba jest z przodu resor sklepany na 10 i obcięte podstawki o 11mm
a z tyłu 1,5 zwoja ale i tak mało

Ale nadkola masz jakby troche poszerzone ??

zgadza się nadkola były trochę poszerzone ale mało teraz będzie trochę więcej

Dzisiaj znalazłem jeszcze kilka fotek

To są te poszerzenia co masz teraz czy takie które teraz robisz?? A wspawywałeś tam wycięte ranty?

Witam jestem tu nowy i chciałbym wam pokazać mój samochód. Jestem otwarty na słowa krytyki. Samochód z roku 1993 kupiony od sąsiada. W autku był oryginalny silnik 650 z biegiem czasu zacząłem modyfikacje silnika i karoserii. W silniku zmieniłem wałek na ten od pana Świątka (385), głowica splanowana, odchudzone koło zamachowe, ale po tych modach brakowało jeszcze mocy. Postanowiłem wiec zrobić swapa. Znalazłem na allegro silnik kompletny ze skrzynią, który już jeździł w maluchu (pozdrowienia dla DAWCÓW) i od tego wszystko się zaczęło.

Potem dokupiłem klatkę halogeny, kubełki i zamontowałem hamulce tarczowe i tak pomału powstawała rajdówka

Po 4 miesiącach jazdy coś walnęło w silniku i peszek wiec zmiana silnika.

[ wiadomość edytowana przez: DAWCY dnia 2009-02-20 16:30:33 ]

Tu już po zamontowaniu silnika
Później przyszedł czas na poszerzenie nadkoli dla nowych felg:

Obecnie auto przechodzi remont bo było małe bubu:

Więcej fotek z remontu dodam w swoim czasie

Edit na prośbę autora. Jak jakiś mod będzie miał chwilkę wolnego to niech usunie te pierwsze i powtarzające się posty Dzięki

Dzięki (DAWCY) za pomoc bo ładny bajzel tu miałem :*

Tak teraz mam takie poszerzenia bez rantów

cześć dzisiaj znalazłem trochę czasu to porobiłem fotki

a tu nowe pierdoły do auta

na razie prace nad bobkiem zostały zatrzymane !!!!!!! bo mnie zwolnili z pracy

Fajne graty

Mam nadzieje, że popracujesz jeszcze nad nadkolami

nadkola będą poprawione tylko znajdę prace