| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2003-09-15 22:23:10
Brawo dla tego pana |
majkel ESPERO 1.8 CD LPG Poznan | 2003-09-16 12:34:58 zbite lustero to skuteczny sposob na kradziez ale naraza na mandat przy kontroli drogowej |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-16 19:27:55 Ja podobnie jak Sahel mieszkam w okolicach Ronda Wiatraczna i mamy tu taką miłą knajpkę - mordownię To faktycznie ułatwia życie, tym bardziej, że za przysłowiową złotówkę raz w miesiącu mam pilnowane autko jeśli akurat tak się zdarzy, że stoi poza garażem |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-09-16 19:34:09 Może by tak wyskrobac od tyłu lusterka numery rejestracyjne auta tak żeby od przodu było widać normalny napis. Takie skrobanki należy jednak potem zbiezbieczyć jakimś lakierem bo zacznie ci złaźic srebro dalej niż tylko napis...
Jak kiedyś lutownicą wypisałem na plastikowych kołpakach kół numery rej. i od tego momnetu przestałem dokupywać co pare tygodni nowe.... |
Kufel Espero 2.0 CD Warszawa | 2003-09-16 20:00:57
MaciekGT, też nad tym sie zastanawiałem Właśnie mam przed sobą lusterko. Wkład jest otulony taką plastikową osłonką. Każdy z nas ją ma na swoich lusterkach. Taka zwykła czarna obramówka. Wyjąłem z niej całe zwierciadło i rzeczywiscie szybka jest bardzo cienka. Pewnie bym zrealizował pomysł z wyryciem numeru rejestracyjnego, ale obawiam sie jednego. Na całej powierzchni zwierciadła jest specjalna powłoka, która ogrzewa nam lusterka. Chyba odrywanie jej od szybki nie ma sensu, bo efekt może być tragiczny. Boję sie, że naruszenie jej jakimś nożykiem, czy innym narzędziem do wyrysowania numeru rej. spowoduje jej zespucie i w efekcie końcowym pozegnam sie z podgrzewaniem. Co o tym sądzicie? Słusznie mam obawy? Tak sobie myśle, że jeżeli potwierdzicie moje przemyślenia, to chyba pójdę do jakiegoś szklarza, żeby mi troszke "zmasakrował" zwierciadełko i mam nadzieje, że to mnie ustrzeże przed kolejnymi przygodami. P.S. Do ronda Wiatraczna mam 3 rzuty beretem Pozdrawiam. Paweł. [ wiadomość edytowana przez: Kufel dnia 2003-09-16 20:06:27 ] |
piotr-ek | 2003-09-16 20:04:37 Może nie ustrzeże, ale zawsze będziesz miał radochę, że gnojek gówn...o na tym zwierciadle zarobi. |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-09-16 20:55:20 Może i rzeczywiście uszkodzisz nitki grzewcze o tym nie pomyślałem... ALbo dać do wypiaskowania numerów i też pomalować na czarno.... |
piotr-ek | 2003-09-16 20:58:23 Ot... właśnie... piaskowanie/wyrzynanie jak na naszym (i wielu innych) prawym lusterku. |
Tomek_L Espero 2.0 FULL WYPAS Katowice | 2003-09-17 09:36:50 A nikt z was nie ma oznakowanego samochodu, bo ja mam i numery są na wszystkich lampach, szybach i lusterkach |