MotoNews.pl

Prostowanie felg w Warszawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasnie zalozylem aluminiowe felgi (pozonezowskie szprychy) do sódemy i okazalo sie ze jedna z nich jest ku...sko krzywa komfort jazdy nie nalezy do naj wiekszych.Chcialbym oddac ta felge do prostowania, tylko gdzie i za ile?jasli znacie jakiegos dobrego magika to prosze o polecenie mi go.
dzieki i pozdrawiam

Warszawa ul. Łucka 12. Macher robi to juz ze 20 lat. Okolice Zelaznej.

-----------------
http://plepleple.pl

dzieki!majm pytanie czy jak oddam to tego samego dnia odbiore czy jest to jakasdluzsza robota?

Hmmm... nie wiem. Chyba zostawiasz. To taki menelski zakladzik w starej rozpadajacej sie szopie w rogu kamienicy. Tylko sie nie przestrasz!!!

P.S. Znowu mam 127

-----------------

Cytat:
P.S. Znowu mam 127

jaka siódeme zanabyles?masz foto?

look into profile. photo number four yellow pazdzierz. the car is in a good condition. needs only painting. the colour will be the same like 126p

-----------------

Pamietasz 80tke Quatrro ktrora keidys do szkoly smigalem?? Lucka 12 - kilka dni i wyprostuja wsyztsko a uwierz mi - tam fele krzywe na maksa byly

pamietam pamietam fajna byla! ale ja chyba zrezygnuje z prostowania i poprostu kupie oddzielna felge(taniej wyjdzie)
pozdr

a ile taka felga kosztuje? za 5 dych w lomiankach prostuja

no wlasnie nie wiem ale jak znajde felge do 80zl to wole kupic,ostatnio bylem w zakladzie gdzie prostowali ale powiedzieli ze moja felge trzeba na goraco prostowac a oni tego nie robia,podobno na goraco jest drozej

panowie jest duzy problem z krzywą felgą ...

nie typowy rozmiar rant nierdzewny polerowany .. byłem w zakłądzie i mowili mi ze bez wywalenia nierdzewnego rantu nie wyprostują felgi ...

felga dostała bocznie najprawdopodobniej ...

aha i czy jest mozliwosc zeby na wulkanizacji skrzywili felge przy naciąganiu gumy ?

to na czym m i zalezy .. felga ma być prosta i rant dobrze jakby był na swoim miejscu jak najmniej zniaszczony ...
felga wygląda tak ...

http://img517.imageshack.us/my.php?image=dsc01288el7.jpg

w CNFie byles?

Witam
Jesli ktos ma problem z krzywa felga (nawet bardzo mocno przekoszona - wszystko da sie naprawic!), uszkodzonym rantem czy peknieciami na feldze lub elementach z aluminium - zapraszam do nas
Zajmujemy sie naprawa i renowacja felg, , wulkanizacja oraz sprzedaza opon i felg.
Wiecej info na stronie: www.felgi.waw.pl

Zajmujemy sie glownie samochodami po tuningu, na duzych felgach U nas na pewno Twoja felga nie zostanie zarysowana.
Posiadamy specjalna maszyne do opon o bardzo niskim profilu, na 100% na feldze nie bedzie sladu po zdejmowaniu opony (niestety, w wiekszosci zakladow potrafia nawet zerwac rant w feldze!).

Nasz adres:
Warszawa
ul. Burakowska 8/10 - bardzo blisko CH Arkadia, przy Powązkach

W razie pytan prosze o kontakt ze mna:
Darek Krawczyński
darek@nvn.pl
tel. 790 023 287 lub 501 688 937
gg: 3037860

Mozliwe znizki dla klubow i for motoryzacyjnych Wystarczy skontaktowac sie ze mna.

Pozdrawiam i zapraszam
Darek

a jest możliwość prostowania/ spawania felg magnezowych?

a da sie prostowac felgi 10 ' ( srednicy zeby nie bylo ) i alu i stalowki ??

Magnezowe prostowac sie da, spawac raczej nie za bardzo. Ale sprobowac mozemy, bo bardzo duzo zalezy od stopu danej felgi.
A felg 10" nie prostowalismy chyba nigdy Nie wiem czy wejdzie tam specjalny silownik do prostowania, musielibysmy sprawdzic na jakiejs feldze. Wiec jak bys podjechal to mozemy sprobowac.

Cytat:
2008-03-30 09:44:44, nvn pisze:
Witam Jesli ktos ma problem z krzywa felga (nawet bardzo mocno przekoszona - wszystko da sie naprawic!), uszkodzonym rantem czy peknieciami na feldze lub elementach z aluminium - zapraszam do nas Zajmujemy sie naprawa i renowacja felg, , wulkanizacja oraz sprzedaza opon i felg. Wiecej info na stronie: www.felgi.waw.pl Zajmujemy sie glownie samochodami po tuningu, na duzych felgach U nas na pewno Twoja felga nie zostanie zarysowana. Posiadamy specjalna maszyne do opon o bardzo niskim profilu, na 100% na feldze nie bedzie sladu po zdejmowaniu opony (niestety, w wiekszosci zakladow potrafia nawet zerwac rant w feldze!). Nasz adres: Warszawa ul. Burakowska 8/10 - bardzo blisko CH Arkadia, przy Powązkach W razie pytan prosze o kontakt ze mna: Darek Krawczyński darek@nvn.pl tel. 790 023 287 lub 501 688 937 gg: 3037860 Mozliwe znizki dla klubow i for motoryzacyjnych Wystarczy skontaktowac sie ze mna. Pozdrawiam i zapraszam Darek

byłem i wyjechałem zadowolony wszystko na najwyzszym poziomie.
problem byl tylk zeby sie dodzwonic ale okazalo sie ze zmielili nr. tel.
z tego co wiem to sa aktualne namiary
www.felgi.waw.pl

514-360-967

Cytat:
2011-02-19 22:14:52, WOJTEKes pisze:
byłem i wyjechałem zadowolony wszystko na najwyzszym poziomie. problem byl tylk zeby sie dodzwonic ale okazalo sie ze zmielili nr. tel. z tego co wiem to sa aktualne namiary www.felgi.waw.pl 514-360-967

http://www.racingforum.pl/index.php?s=&showtopic=57308&view=findpost&p=882718
taaaaaa