[126]Potrzebne informacje na temam poszerzeń

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam potrzebuje wiedzieć z czego są te poszerzenia jak kto wie to pisać pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2011-02-21 13:38:26 ]
[ powód edycji: tytuł ]

generalnie z jdm-ów, ale ogólnie to uniwersalne, na pewno w uk można dostać bez problemu, ale jak to po ichniemu się nazywa to nie wiem.

raczej nie masz racji.
Sowja droga troche drut ten samochod;]

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2011-02-19 16:04:48 ]

tylne ma od fiata 500 na bank a przednie chyba tez

Fiat 500

Cytat:
2011-02-20 22:49:46, Mariusz126p pisze:
tylne ma od fiata 500 na bank a przednie chyba tez

otóż na bank na pewno nie od fiata 500

Cytat:
2011-02-19 16:04:02, jaqo pisze:
raczej nie masz racji. Sowja droga troche drut ten samochod;] [ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2011-02-19 16:04:48 ]

Takiego "druta" to zapewne większość z tego forum chciałaby mieć. Silnik z Yamahy R1 umieszczony w oryginalnej komorze. Odpycha się to niesamowicie

czemu drut ?

no ja też chciałbym, żebyć jaqo wyeksplikował dlaczogo uważasz to za drut? mnie się podoba i też chętnie miałbym w garażu "taki drut"

Może chodziło o to, że poszerzenia nie są jakoś szałowo spasowane-na tych fotach może tak nie widać ale na innych owszem. W środku też w sumie dupy nie urywa. Ale projekt ogólnie bardzo i lubiany

kazdemu "dupe urywa" bo silnik z motoru, gleba i zapierdala. W Polsce malo jest takich projektow to nic dziwnego. Jak komus przejdzie slinienie sie i troche pomysli, to jak sie przyjzec to wykonanie wcale nic nie urywa.
Co nie znaczy ze pomysl i projekt nie jest bardzo fajny, tez chcial bym go miec.
A ustawienie silnika w komorze to minus a nie plus. Bo to nie problem tam zmiescic - komora w maluchu jest dosc spora, tylko jaki jest tego plus?

Teksty "na 100% od 500tki" od ludzi ktorzy 500tki na oczy nie widzieli sa fajne. Podobienstwo do nadkoli zew od 500 jest spore, mozliwe ze to pociete pare sztuk i cos na tej podstawie wyprowadzone. Na 100% nie sa to jednak oryginalne nadkola od 500tki

Mi chodziło o poszerzenia do Fiata 500. I jestem prawie pewien, że są to jakieś kupne poszerzenia dedykowane pińcetce.

Cytat:
2011-02-21 21:17:10, Milten pisze:
Mi chodziło o poszerzenia do Fiata 500. I jestem prawie pewien, że są to jakieś kupne poszerzenia dedykowane pińcetce.

no nie wydaje mi sie bo a) maja miejsce na przetloczenie. (chyba ze sie wygiely b) sa milion razy za duze.
Ale moze sie myle

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2011-02-21 21:24:55 ]

Dajcie linka do opisu jakiegoś?

co-driver - tez dostałes pogrozki na priva bo smiales sie nie zgodzic?
szymon na youtube jest sporo filmikow, o samym aucie chyba tez na forum rozmawialismy. youtube

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2011-02-22 03:12:06 ]

pogrozki jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to wsać sobie druta w dupe to moze cos to da

poluzujcie chłopcy bo to nie jest miejsce na napinki...

Cytat:
2011-02-22 03:10:31, jaqo pisze:
co-driver - tez dostałes pogrozki na priva bo smiales sie nie zgodzic? ...

jakoś mnie to ominęło - chyba na szczęście

Mi się najbardziej podoba ta fota

Można też tak załadować: