| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-09-30 13:32:36
No jasne. Kupuję 4 bułki, masło i Roadstera Smarta. Tylko problem z szybką rejestracją muszą jeszcze jakoś rozwiązać, cobym mógł tym Smartem od razu wyjechać i zawieźć te bułki i masło do domu. Po prostu -> jak nie będziesz miał za bardzo chęci dźwigać zakupów, to sobie zakupisz w markecie autko; takie tam na dojazd do chałupy. Co za problem... Że co? Kasa? Phi -> dadzą nam zaraz jakąś kartę z opcją kredytowo-debetową, że będziemy toto spłacać my i nasze dzieci... Byle tylko sprzedawać, sprzedawać... |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-09-30 21:07:14 to ja poprosze salon lady w najbliszym markecie. A jeszczce lepiej to rzetelny i tani serwis oraz takiz sklep z czesciami... I zona bylaby zadowolona, majac mnie z glowy na zakupach |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2003-09-30 23:54:25 taaa, i beda promocje, kupisz plyn do spryskiwaczy a samochod gratis, albo kupisz pol samochodu a reszta za darmo |
Stoki_W-wa SYMPATYCZNY GOŚĆ AveD4-D/2109/FSO125ME Warszawa | 2003-10-01 10:32:06 Wczoraj byłem w "Carrwurze" przy ulicy Głębockiej i widziałem taki salon w którym były takie marki jak:Kia,Opel,Ford.Niestety Ładzioszek nie było |