Wakacyjny Rally Piknik w Szczurowej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dostaliśmy zaproszenie od organizatora.. oto jego treść:

„Wakacyjny Rally Piknik w Szczurowej”!!!

Zapraszamy wszystkich zawodników jak i kibiców na „Wakacyjny Rally Piknik w Szczurowej”, który odbędzie się 23 sierpnia – Sobota – na torze szutrowym w Szczurowej!
Do zawodów zostanie dopuszczony każdy, kto posiada sprawny samochód, prawo jazdy, kask oraz chęć sportowej rywalizacji.
Start imprezy w sobotę o godzinie 17:00, zapisy uczestników od godziny 15:00.

Zawodnicy będą mieli do pokonania trasę dwukrotnie +wcześniejszy przejazd zapoznawczy za samochodem organizatora.
Dla najlepszych na mecie czekał będzie szampan ufundowany przez „MOTO – CAR – PUB”.

UWAGA!
Wieczorem po zakończeniu zawodów, w świetle reflektorów odbędzie się przejazd o Puchar Firmy ROL-PEK oraz całonocne ognisko, na które zapraszamy tak kibiców jak i zawodników!
Podczas trwania zawodów, a także po czynny będzie bufet na miejscu.

Organizator zapewnia dla wszystkich zawodników i kibiców bezpłatne pola namiotowe oraz liczne atrakcje.

Organizatorami imprezy są:
- Auto Moto Klub Tarnowski
- Elefant Rally Promotions
- firma „ROLPEK”

Szczegółowe informacje można uzyskać pod nr tel. (0) 602 112 341, (0) 502 021 661, oraz na stronie internetowej www.amktarnow.com

ja jak tylko będzie możliwośc /sprawna fura/ to oczywiście sie wybieram. zresztą myślę, ze z Kraka więcej osób wyruszy ???

Jak tylko dopiszą pieniądze to mam nadzieję że z wolną sobotą nie będzie problemu.bardzo chętnie się piszę

schwepes, a wjazd jest darmowy ?!
W sumie jakbym sobie obnizył samochód to można sie sprawdzić
pozdrawiam

spoko
orientujecie sia jakie wysokie bedzie wpisowe bo chętnie bym wystartował

do 23 jeszcze duzo czasu. fura bedzie zlozona i jesli startowe nie bedzie zaporowe - wyruszamy

ps: znalazlem "Organizator zapewnia dla wszystkich zawodników i kibiców bezpłatne pola namiotowe oraz liczne atrakcje."
wiec jakkolwiek moznaby zrobic dwudniowa imprezke

[ wiadomość edytowana przez: mountez dnia 2003-08-15 19:09:43 ]

to ja z panna napewno bede...moze nawet sprubuje sil(jesli nie bedzie drogie wpisowe)

Panowie koledy kierowcy:jeśli nie będzie zaporowe wpisowe jak to zostało wcześniej określone to niech ktoś nawet nie próbuje jechać i nie startować.No chyba że jako woz serwisowy.Tylko skąd my weźmiemy tyle kasków?

My mamy 2 kaski bedzie sobie mozna porzyczac...
Najwieksza lipa bedzie jak bedziemy startowac po sobie bo wtedy raczej ciezko bedzie przekazac sobie kaski.
pozdrawiam

moglby ktos mi napisac gdzie jest ta Szczurowa?????

Cytat:
2003-08-15 21:39:17, erzet_ef pisze:
moglby ktos mi napisac gdzie jest ta Szczurowa?????

50km od Krakowa w strone Tarnowa. Województwo Małopolskie.

tylko szampana mozna wygrac? moze przyjade

no to sie jescze okaze, ale wliczam taka mozliwosc

pisłaem do amk i napiali mi że..."Wpisowe 50 zł w tym posiłek dla zawodnika, co istotne bezpłatne pole namiotowe tak dla uczestnika jak i kibiców!!!!! tak że możesz wziąć znajomych. Wieczorem ognisko dla wszystkich! Chcemy żeby ta impreza z integrowała wielu miłośników sportów samochodowych!"
Więc nie jest chyba aż tak tragicznie

wpisowe mnie zgina... ale jako kibic + woz serwisowy czemu nie!!!

Tez sie prawdopodobnie pojawie... To jest ta szczurowa co sie skreca na Niepolomice i pozniej za stacja Arge w lewo tak?

No ja myślę że Kraków zrobi wyjazd kolumną do szczurowej a nie że każdy sobie sam...

Cytat:
2003-08-16 13:02:10, Gadzio pisze:
Chcemy żeby ta impreza z integrowała wielu miłośników sportów samochodowych!"
Więc nie jest chyba aż tak tragicznie

myślę, że przy takiej ilości różnej maści malerów nie będzie problemów z integracją

jak dla mnie zpisowe odpada, szczurowa jest pare kilosów od mojego kuzyna, może go wyciagne z kantem

polska fajny kraj najlepiej bez wpisowego jescze panienki i browary za free najlepiej