Wakacje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich ponownie po 3 miesięcznej przerwie.
Wakacje jak to wakacje, raz na wozie, raz pod wozem. Jedno jest pwne, Będzie nas klubowiczy o jednego więcej. Zostane szczęśliwym ojcem i już od małego będe przekonywał bombla do Ładnej. Niestety musiałem odmówić sobie zlotu, bo miałem sporo zamieszania ze zmianą trybu i sposobu życia.

Mimo wszystko gratulacje Rozumiem, ze nie planowałes tak szybko zostać ojcem.

Witam po faktycznie długiej przerwie.

Niestety nie planowałem, ale nie zmienia to faktu, że bardzo się ciesze

Gratulacje - Klaczysław . Ciesze sie ,ze wróciłes na ładziarskie forum po wakacjach i ,że starasz się intensywnie zwiększyc liczbę klubowiczów

Gratulacje
Proszę zamieścić zdjęcie przyszłego klubowicza

Ja również gratuluję i tradycyjnie zapytam (tak trochę jak ksiądz przy chrzcie): drodzy rodzice, jakie imię wybraliście dla swojego dziecka?
No a to że lista klubowiczów się powiększa to trzeba przyznać, skoro trzech w mniej więcej tym samym przedziale czasowym sobie dziecko zrobiło. No i kto kurde powiedział o niżu demograficznym w Polsce?!

[ wiadomość edytowana przez: mily_byd dnia 2003-10-01 20:15:29 ]

Gratulacje, extra
Andrzej

GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!!

i jakie to uczucie???
mnie to czeka dopiero w marcu

Dzieciątko narodzi się pod koniec stycznia. Uczucie świetne, najdziwniejsze że całkowicie zmienia mi się myślenie. Chyba wkońcu wydoroślałem

W takim razie był udany i owocny długi weekend majowy. A może coś pokreciłem, bo na szykiego liczyłem na paluchach

A Klaczysław, sory, że się pośpieszyłem z tym pytaniem o imię, bo mi się coś powaliło - niedokładnie przeczytałem. Ja myślałem, że już się narodził nowy klubowicz, a przecież Ty właśnie dopiero się dowiedziałeś, że zrobiłeś.
A poza tym takie pytanie. Bo mówisz, że dla Ciebie to trochę za wcześnie i jeszcze nie byłeś na to przygotowany. To co Ty kurde jeszcze jakiś niepełnoletni, czy jak? W moim wieku jesteś czy co? .Oczywiście żartuję.

[ wiadomość edytowana przez: mily_byd dnia 2003-10-01 22:38:29 ]

Cytat:
2003-10-01 20:50:34, klaczyslaw pisze:
Dzieciątko narodzi się pod koniec stycznia. Uczucie świetne, najdziwniejsze że całkowicie zmienia mi się myślenie. Chyba wkońcu wydoroślałem

to ciekawe, bo ja wrecz przeciwnie. ponoc swiruje jak nigdy, np.
w robocie
opowiadam za serie kretynskich kawalow (typu buty na superglue),
wsrod sasiadow zaslynalem jako ten, ktor urzadza najlepsze imprezy w piwnicy.... a zeby bylo wesolo, dortad uchodzilem za ponuraka. To sa opinie zaslyszane od znajomych - bo ja sam niesadze, zebym sie zmienil. Ale ludzie mowia... a moze to ja przechodze wszystkie przypadlosci zwiazane z ciaza??? Bo apetyty tez mam... humory....
a Ilona nic z tych rzeczy. Wszystko jakby nigdy nic... Moze podzail obowiazkow u nas juz tak daleko zaszedl....

Leszek to rzeczywiście majowy wekend. Adasco co do przechodzenia ciąży to ze mną też tak jest że wszystkie objawy są bardziej widoczne u mnie niż u Sylwki.
Miły tak się złożyło że jakoś udało mi się dotrwać bez dzidziusia do 21 roku życia, a jak się urodzi to już nawet 22 będe miał. Myśle że wiek całkiem nienajgorszy jak na ojca

Gratulacje!!!!
I baw się dobrze!!!
Cokolwiek miałoby to znaczyć!!!

Ciekawe Piotr kiedy Ty coś zmajstrujesz

Miły! Jak widzisz teraz brani są pod uwagę klubowicze "z nizszej półki" (chodzi oczywiście wyłącznie o wiek!!!) Pewnie jak bym sie b. postarał mógłbym być tatą Twojego rówieśnika....
Pozdrawiam.