Fiat 131 132

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jestem nowy na forum ale od razu mam drobną propozycje do posiadaczy i miłośników Fiata 131 i 132 może byśmy stworzyli jakiś mały klubik albo jakieś stowarzyszenie sam mam wielki sentyment do tego samochodu i i widze że nie jestem sam więc wychodze z propozycją by storzyć coś takiego co wy na to ???

ojoj niewszczynaj burzy z podklubami ! Niestety w naszych szeregach jest chyba po jednym 131 i 132 i raczej w F&F zostaną.
wszak nasz klub zrzesza klasyczne fiaciorki.

ok ale jakaś pierwsza polska stronka by mogła być i tu jest pytanie kto z posiadaczy takowego fiata miał by ochote napisać coś o sobie o swoim samochodzie no i raz na jakiś czas pomódz w jej prowadzeniu

No nie tylko klasyczne .

ok już nie bede a do klubu raczej narazie nie przystąpie bo nie mam Fiata ale za jakiś czas kto wie

Yaro odbija ci ?! co sie tak kazdego czepiasz ? wiem ze nie masz kanta i egzamin na karku..ale forum to nie jest miejsce do wyzywania się...
Przeciez Insekt nie rzadzi sie naszym klubem...wychodzi z propozycja a ty na niego najeżdzasz...

Bylem kiedys autorem stronki o 131 (niestety mialem wowczas bardzo ograniczony dostep do sieci wiec podsylalem tylko materialy a reszte robil moj znajomy). Ja jestem chetny do wspolpracy.

nie będe sie wypowiadał już wiecej z mojej strony EOT.
Jak przejdzie ci cykl miesiaczkowy to pogadamy

Stres zabija

pomysł z klubem to żeczywiście nie był dobry pomysł ale stronke można by otwrzyć i ułatwić dostęp do informacji o tych samochodach tym którzy tych informacji potrzebują jeden chętny jest może jeszcze ktoś sie znajdzie ???

Cytat:
2003-09-17 16:31:46, kosa131 pisze:
Bylem kiedys autorem stronki o 131 (niestety mialem wowczas bardzo ograniczony dostep do sieci wiec podsylalem tylko materialy a reszte robil moj znajomy). Ja jestem chetny do wspolpracy.

Zróbcie, i duużo o silnikach napiszcie, szczególnie modyfikacje

Dla mnie ideałem była by stronka Guya Crofta po polsku , i żeby były na niej części dostępne w cenach na masze kieszenie ...

W tej chwili stronka F&F jest jedną z niewielu Polskich stron zawierającą dane opisy i inne dotyczące 132/132/Argenta i całej floty klasycznych makaronów . Jeśli masz zapał czas i umniejętności to napisz kilka ciekawych artykułów związanych z tematem na stronke , będą one uzupełnieniem pewnej całości , jako posiadacz 132 czuje się w F&F 100% klubowiczem

blady mozesz podac link do tej stronki poszukuje jej od dawna i nie moge znalzezc bede wdzieczny

Cytat:
2003-09-18 18:18:20, Blady pisze:
Dla mnie ideałem była by stronka Guya Crofta po polsku , i żeby były na niej części dostępne w cenach na masze kieszenie ...

Dobrze mówi, nalać mu!

Cytat:
2003-09-18 19:03:53, PG pisze:
blady mozesz podac link do tej stronki poszukuje jej od dawna i nie moge znalzezc bede wdzieczny

Mówisz o stronie Guya Crofta czy F&F

chodzilo mi o F&F
dzieki