MotoNews.pl

Witam wszystkich !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako ze jestem tu pierwszy raz,to chcialbym sie przywitac z wszystkimi ,mieszkam w Krakowie i jestem szczęsliwym posiadaczem Fiata 125 p. Atak poza tym to chcialbym ,abyscie rzucili okiem na starocia u zachodnich sąsiadow http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2433282067&category=9897 mi sie wydaje troszke zmaszczony,sam posiadam jeszcze klasyka z 1968 roku,pozdrowka dla wszystkich , a szczegolnie dla Konia , Schwepsa i Yara .

no widze wkoncu ze sie przełamałes i zawitałes na forum.

Witam nowego.

Witam i o samopoczucie pytam!!

Witka

Cytat:
sam posiadam jeszcze klasyka z 1968

witamy!..witamy!...

..serce sie raduje gdy kolejny klasyk w nasze szeregi przystepuje..hehe..

..witamy!..napisz cos wiecej o `68;]

pozdrawiam.

Witam serdecznie nowego klubowicza

Tez witam!!

witaj i do zobaczenia na zlocie

A co do tego Kanta z eBay - co to za mix? Wychodziły klasyki ze zderzakami bez kłów, czarnym grilem i dużymi kierunkami z przodu Były kiedyś takie lusterka?? Nie znam się aż tak ale wydaje mi się że te elementy powinny być inne, również klamki mi tu nie pasują
hmmm....

Wiatm nowego

RaceD to poprostu wyremontowany kiedyś w oparciu o nowe blachy... ot kundel wyszedł.

Whassup Peyyoo125?!???!?!???!??!?!

Dzieki wszystkim za powitanie , postaram sie zawitac 27.09 na zlocie ,raczej napewno bede, moge nawet wziac kamerke ze statywem (bedzie ladnie nagrane) i napewno sie tam poznamy z tymi , ktorzy przyjadą A co do klasyka '68 ,to jest troszke do remontu ,tylny pas mam wstawiony od MR'a , skrzynie w podlodze i to w zasadzie tyle,cale zawiasy tyl i przod przeloze od innego klasyka '73 ,ktorego kupilem do rozbiorki od znajomego za 50 zeta i motor tez,bo jest w idealnym stanie,czeka mnie tez odnowienie tapicery i jakis lakier by sie przydal nowy i tyle. Pozdro dla wszystkich