Jaki to walek ?? [126]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Posiadam sportowy walek do malucha krzywki sa dosyc spore nie ma na nim zadnych oznaczen poza numerem 111 08 196,nie wiem czy to nr serii???czy co?? Jakby ktos cos wiedzial na temat tego waleczka z goory pieknie dziekuje !!!

od kogo ten walek firma?? wtedu bedzie mozna cos wiecej powiedziec

111 to moze waleczek od swiatka ten najslabszy czyli gt mucisz zmiezyc jakie ma krzywki czyli jak dlugo sa otwarte zawory czy ma duze zaokraglenia na krzywkach czy sa bardziej do szpica!

Jezeli juz to 114 i swiatek bije swoje wałki przy napedzie do aparatu

Cytat:
2004-09-19 17:54:13, marian_14 pisze:
Posiadam sportowy walek do malucha krzywki sa dosyc spore nie ma na nim zadnych oznaczen poza numerem 111 08 196,nie wiem czy to nr serii???czy co?? Jakby ktos cos wiedzial na temat tego waleczka z goory pieknie dziekuje !!!

Zrob mu sesje zdjeciowa moze ktos rozpozna

qrde nie mam aparatu ale ,zadna firma nie jest na nim wybita krzywki sa okragle sporawo,wznios krzywki 8,2 wiec wyzej niz 555 kaluzy

Cytat:
2004-09-19 21:15:39, marian_14 pisze:
qrde nie mam aparatu ale ,zadna firma nie jest na nim wybita krzywki sa okragle sporawo,wznios krzywki 8,2 wiec wyzej niz 555 kaluzy

A jak miezyłes te krzywki?? bo coś za dużo mi suę wydaje

hehe 125p 1300 przed '75 mial wznos 5,73 ;]

Cytat:
2004-09-19 21:15:39, marian_14 pisze:

Wałek Kałuzy ma 7,82 i to jest max jaki da się włóżyć do kaszla. Więc nie przeginaj!

To widze Daymon ze malo wiesz o kaszlach !!! Nikt nie wie co to za walek szkoda??? Jezdzil u mojego qmpla glowica 5mm ,superlekki zamach ,gaznik golf1,odchudzone korby,odchudzone tloki ,gary od garba i takie tam popierdolki a 555 kaluzy sie chowal ,osiagi podobne do 656 narazka !!!

Krzywki mierzylem suwmiarka zwykla tez sie da zmierzyc tylko asie trzeba umiec nia poslugiwac

aha tylko to byla suwmiarka elektroniczna wznios dokladnie to 8,18 ,a daymon widziales kiedys na zywo jakies waleczki abartha, zobacz jaki tam jest wznios krzywek mowimy oczywiscie o wyczynowych , a nie jakiejs popelinie he he

ja w tej chwili jezdze na 656 kaluzy prawdziwy rarytas jooz dawno nie robia , a trzy piatki zakladalem w tylu kaszlach ze wiem jak ten walek wyglada pozdro

Tak jak pisze DaymoN ja bym też nie przeginał serio

O Bozzze to nie przeginaj i koniec krotka pilka

Chcialem sie qrwa tylko dowiedziec co to za walek ale jak ktos mi pisze ze takiego nie ma albo taki walek nie ma prawa istniec,to co to za pomoc ...............8,18 jest nadal chyba ze ta krzywke mlotkiem pierdo... to sie moze skooorczy

A ja bym wysłał pw do Schwepesa...... Pokazywał kiedys wałek Abartha ...... Zreszta Metus ( ten co handluje czesciami abaratha )kiedys miał wałek sporo mocniejszy od 555 własnei abartha...
Wznios krzywek masakratyczny i nie chciał duzo ale nikt go nie kupił ......

narerszcie ktos z glowa dzieki!!!

czuczu... wałek Abartha ma to do siebie że ma wybite "Abarth"

marian, nie musisz pisać priva bo ci nie pomogę.. nie wiem co to za wałek

EEEEEEEee no co ty to ze ma napis to wiem ......... Pamietam pewna konwersacje na temat tego wybitego napisu......

A co do takich ciekawych wałków to mam 2 ..... jeden robiony W hucie u nas w latach 80 a drugi h...... wie gdzie.... no i jeszcze gdzies lezy ten od CHMS...