[BR] Chętni na nowe zderzaki do FSO 1500 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Byli by chętni na nowe zderzaki ? Mam mozliwość kupienia "taniej" kilku sztuk pytanie ile można by za to dać z 150zł za szt to dobra cena czy za drogo ?

To jest drogo dla mnie (hehe) ale i tak bym zaplacil wiec mnie licz na przod i tyl.

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2011-04-07 09:13:59 ]

to wcale nie jest drogo, zakładam ze zderzak jest kompletny (z guma zamocowaną)

Narazie się orientuje bo chce i dla siebie przód i tył jest możliwość wzięcia większej ilości po niższej cenie ale muszę mieć pare chętnych. Cenę będę uzgadniał jak już będą chętni a jest z czego zbijać bo chcą 300 plnów za szt.

Jak z gumami nówki sztuki to też bym się pisał na komplet.

Ja rowniez bylbym zainteresowany ale samym przednim zderzakiem sie do polowy kompletu mozesz mnie dopisac .

Cytat:
2011-04-07 09:48:21, Poochaty pisze:
to wcale nie jest drogo,

Ouczywiscie ze nei jest, tak tylko zartuje

Tylny bym wziął.

Jak narazie 4 komplety.
Jako komplet
Lugol komplet
Ja komplet
Paszczus przód
jost tył

Moze uda sie dobić do 5 kompletów
Odrazu mowie ze cena narazie jest 300 za szt dopiero bede negocjować i nic nie obiecuje. Jak zbije cene podam
i wtedy wszyscy sie na 100% zdecydują. Tak dla jasności

[ wiadomość edytowana przez: faownik81 dnia 2011-04-07 14:59:38 ]

Dopisuję się na komplet.

Ja też poproszę komplet

Ja też poproszę komplet.

7 kompletów jutro dzwonie i negocjuje
Jako komplet
Lugol komplet
Ja komplet
drtomee komplet
kantman komplet
Abar komplet
Paszczus przód
jost tył

zderzaki są niekompletne i porysowane hurtownia polparts sprzedaje w Poznaniu

kupujcie puki czas bo niebawem na allegro wypłyną po 600 zł

O i widzisz a mi powiedziano ze stan bardzo dobry i z drobnymi rysami... Jak to dobrze ze jest forum bo już myślałem tam jechać i bym pierdolną prawie 800 km po nic.
Jak by nie było poproszę o zdjęcia wrzucę na forum, jak są bardzo porysowane to sporo zejdą z ceny, może się uda wypolerować i każdy będzie zadowolony
Chyba ze ktoś tam był i widział i naprawdę nie ma co sobie tym dupy zawracać ?
Ja już dłuższy czas szukam bo moje oba na szrot sie nadają a na allegro ceny wysokie i jakieś takie zapyziałe...
Myślałem nawet żeby kupić jakieś proste i pochromować ale jak sie trafiają nowe....

[ wiadomość edytowana przez: faownik81 dnia 2011-04-07 20:45:32 ]

Cytat:
2011-04-07 20:30:11, faownik81 pisze:
... może się uda wypolerować ...

nie uda się.

Moze wiesz coś więcej ? o 10 będę gadać z szeWem

gadaj gadaj, wez fotki.

hehe zderzaki leżały od lat 80 w magazynie jeden na drugim przewalana z kąta w kąt co lepsze już wybrane bo było więcej chrom jest ładny świeci sie ale nie jest gładki tylko z rysami jak byś śrubokrętem pojeździł porostu ocierały się o inne części fot nie mam