Sportowe zdeżaki""niby""do malucha....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z tego co widze w F&F przeważa liczba maluchów które mają seryjne zdeżaki.....(ja zawsze lubie wyróżniać sie z poza tumu)i zdecydowałem ze zaczne od wyglądu bo itak nie mam prawka....wieć na gwiazdke dostałem od rodziców ''zdeżaki''moze to śmieszny prezent na gwiazdke ale mi sie podobał zdeżaki był przeznaczone do malucha....ale jak je założyłem prawie zemdlałem...przedni był zaszeroki o 3 cm...postanowiłem go przeciąć i zrobić od poctaw sam tak jak trzeba.....z tyłem też było duzo robotybo musiałem zrobić miejsce na rejestracje.....progi pochodzą do NUBIRY MS DESING (znaczy ich odlew ..kopia'') też sam je spasowałem i mysle że nawet mi niezle wyszły.....spojler na dachu to już AUDI A3 (kopia ZENDERA normalnie kosztuje 900zł...ja mam kopie..)za wiele mniej wiele zeczy robiłem sam w aucie począwszy od gałki zmiany biegów a skonczywszy na podświetleniu klamek, podwozia itp....niewiem czy uda mi sie wkleic foty....(niektóre są stare bez progów i spojlera)...

Zderzaki i inne detale to sprawa gustu każdy ma troche inny. Że zderzaki ci troche niepasowały wcale sie niedziwie zakładałem już kilka kompletów nadkoli i zawsze trzeba coś dogiąć na ciepło albo dociąć nic niepasuje idealnie, ze zderzakami tak samo robione niby do malucha ale trzeba poprawiać. Apropo ładnego masz maluszka.

zdeżaki - pisze się ZDERZAKI. To po pierwsze. Po drugie co takie zderzaki < prócz wątpliwie lepszego według mnie wyglądu > dają ?? większą opływowość ?? może moc ?? coś innego - na przykład łatwiej go holować JESTEM NA NIE. Oprócz ładnych progówi lotki dachowej która JESZCZE JESZCZE ujdzie

mimo że generalnie nie lubie "plastikowców" to twój maluszek jako całość podoba mi się, ładny kolor i nawet zderzaki tak nie straszą. ja jestem na tak

Cytat:
2003-09-20 14:50:44, moch pisze:
Po drugie co takie zderzaki < prócz wątpliwie lepszego według mnie wyglądu > dają ?? większą opływowość ?? może moc ?? coś innego - na przykład łatwiej go holować

A musza cos dawac? A czy chromowane lusterka cos daja? A moze chromowane zderzaki poprawiaja cx w stosunku do plastikowych?
To ma ladnie wygladac i tyle. Mi akurat ten zderzak z przodu sie nie calkiem podoba, ale nie wzbudza odruchow wymiotnych - ot zderzak jak zderzak.

też ciebie mochu nierozumiem... podobno taki z ciebie spec tuingowy... a zderzak jako visual tuning ma dodawać moc? Jedni (tak jak my) lubią chrom, inni lubią ładne spojlery.
Pomijam psudo "szpojlerki" z odwróconego i przeciętego na pół zderzaka.... jak mają co poniektórzy u nas w Łodzi...

mimo tego ze ja jestem przeciwko innym zderzakom do malera i innych takih rzeczy to Twoje akurat mi sie bardzo podobaja. jest jeszcze jedna rzecz ktora pasuje wg mnie do baka a mianowicie lotka nad tylnia szyba. a z tym prezentem to nie jest on wcale taki glupi, bo ja dostalem tlumik od "gwiadzora" i mam nadzieje ze bede dostawal takie prezenty czesciej (czesci do baka a nie tlumiki)
a co do Twojego baka to bradzo mi sie podoba, ale najwazniejsze jest to zeby sie Tobie podobal!! (JA TEZ MAM PODSWIETLONE KLAMKI )

Spoko , ja i tak będe kojarzył że ty to ten gościu który objechał "twardzieli" na torze nie mając jeszcze prawka

Maluch jest fajny , zderzaki inne niż u wszystkich , duże brawa za pomyślunek i estetyke wykonania. Sam wole cos bardziej klasycznego , ale jestem otwarty (w końcu na codzień worze się corsą ... )

no nie jestem fanem spoilerow itp itd ( wole chromy ) ale musze przyznac ze ten malcz jest niezly. i ladnie zrobione sa te zderzaki i wogole.. fajne ale i tak wole chromy ))

kurcze ale ten wlot powietrza w przedniej masce mi sie nie podoba...

[ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2003-09-20 19:25:07 ]

Ładny racerek, ale nie podoba mi się ten styl, ja lubie rajdowy styl, ale ten maluch jest ładnie zrobiony Ps jedyne co mi się podoba z atakich bajerów to spoiler od seata Cordoby pod przedni zderzak

Bardzo ladny maluszek mi sie podoba yestem jak najbardziej na tak

Mi tez sie bardzo podoba ten Malanek . Trzy rzeczy tylko mi nie pasuja: Klamki i wloty powietrza pomalowane sa pod kolor i ta imitacja wlotu na masce... Ale tak to jest wszysciutko cacy

mi sie maluszek podoba...

Nie lubie takich zderzaków ale twoje są estetyczne i dobrze spasowane wiec nie mam nic przeciwko.tylko zawiecha...

Przedni zderzak nie podba mi sie wogule ale ładnie spasowany...
Tylny jest dosc ładny ale nie lubie zderzaków kupnych poniewaz malucha z takimi mozna spotkac na ulicy. progi i lotka bardzo ładna. ogólnie samochód bardzo zadbany i mam do niego ogromny
szacunek

Panowie jakby wszyscy mieli "rajdowy styl" to nudno by było, ja myślę, że z tzw. plastikowców to ten otrzymał trochę serca od właściciela ogólnie dość przyjemny

czy na pierwszym zdjeciu klapa wygląda nienaturalnie czy mi sie tylko wydaje chodzi mi o wyloty powietrza

jestem na nie spojlery be

Co tam masz za naklejki z boku??
JTNG ?? czy TKL ?? bo wydaje mi sie że JTNG bo jakoś cie nigdy w TKLu nie widziałem a zderzaki jak zderzaki tez takie kiedys miałem tak mi sie to podoba

Ładne zderzaczki ale wpakowal bym siatke w te wloty na przodzie.Naprawde super,sam bym takie montowal ale w FL boczne listwy zeszpeca calość...
Pozdrawiam.

Egon, to naklejka "terytorium 126p" full wypas zajawka