MotoNews.pl
9 Poszycie drzwi (82562/5) - NT

Poszycie drzwi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema mam takie pytanie bo mi rdza bierze prawe drzwi od strony pasazera i chcialem wymienic poszycie ile to mniej wiecej kosztuje i czy duzo jest z tym zabawy bo nigdy nie robilem ale widzialem juz takie poszycie

jeśli mówisz o tym o czym myśle to bez spawarki sie nie obejdziesz ale każdy kto troche siedział ze spawarą w ręku zrobi to bez problemów

Takie poszycie kosztuje koło 50zł na giełdzie i to 3a zgrzać właśnie, obsawać ale powinno być dobrze

no to sie robi migomatem bo musisz sadzic spaw przy spawie, widzialem jak mi robili w moim... poszycie prawy tyl cos 16pln kosztowalo, robota to ok godzinki w sumie z wyucinaniem starego poszycia, warto zeby to zrobil ktos kto to juz robil, bo warto miec ladnie i rowne szpary...

no migomatu to ja nie mialem w reku ale zwykla spaware tak wiec chyba skocze do kumpla on tam naprawia takie jakies padalce wiec spawac migomatem umi bo mam ale mowicie ze kolo 50 zlotych bo za uzywki musze zaplacic gdzies chyba kolo 200 a mi rdza z zera kolo klamki i kolo listwy 2 razy poprawiane z czego raz dokladnie i pozadnie i pupa wiec chyba lepiej wymienic caly plat dzieki

dokladnie tak, poszycie warto robic cale, ja robilem coprawda tylko boczki doly bo gora zdrowa ale jak idzie kolo klamki to warto calosc...